ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Το πάρτι του Βραζιλιάνου μετά τα δάκρυα του αποκλεισμού έφερε βροχή αρνητικής κριτικής

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: Το πάρτι του Βραζιλιάνου μετά τα δάκρυα του αποκλεισμού έφερε βροχή αρνητικής κριτικής
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Η επιλογή του Νεϊμάρ να διοργανώσει πάρτι στην πατρίδα του, λίγες μόλις ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στους "8" του Μουντιάλ έφερε έκρηξη αντιδράσεων, με αρκετούς να εκφράζουν τη δυσφορία τους για τη συμπεριφορά του.

Την ώρα που οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ προετοιμάζονται για ένα από τα σημαντικότερα ματς στην καριέρα τους, τον τελικό του Μουντιάλ που θα φέρει αντιμέτωπες το απόγευμα της Κυριακής την Αργεντινή με την Γαλλία, ο τρίτος της εκλεκτής παρέας στην επίθεση της Παρί, Νεϊμάρ, απολαμβάνει τις διακοπές του.

Αιτία ο αποκλεισμός της Βραζιλίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Κροατία, με τον 30χρονο σούπερ σταρ να επιστρέφει στην πατρίδα του και να "καταφέρνει" μέσα σε λίγα 24ωρα μετά από τη λήξη των υποχρεώσεών του με την Σελεσάο να μπει στη δίνη του κυκλώνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό το "πέτυχε" μέσω ενός πάρτι που διοργάνωσε στην έπαυλη της αδερφής του, Ραφαέλα, στο οποίο πήραν μέρος αρκετές σελέμπριτις, όπως και συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, μεταξύ των οποίων ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι.

Κατά πολλούς, το τάιμινγκ ήταν πολύ κακό από τη στιγμή που ο ίδιος δήλωνε συντετριμμένος λίγα 24ωρα νωρίτερα, με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "Sport" να θυμάται το ξέσπασμά του μετά από τον αποκλεισμό στα γήπεδα του Κατάρ και να κάνει λόγο για "κροκοδείλια δάκρυα" και την εφημερίδα "Folha de Sao Paulo" να συμπληρώνει:

"Φαίνεται πως η οργή και ο θυμός του εξαφανίστηκαν στην γιορτή μαζί με τους συμπαίκτες του, στα μοντέλα και στη διασκέδαση".

Εξίσου αυστηρός και επικριτικός απέναντι στον Νεϊμάρ ήταν ο παλαίμαχος άσος της Κορίνθιανς και νυν τηλεσχολιαστής, Νέτο, ο οποίος δήλωσε με νόημα: "Ο Νεϊμάρ θα έπρεπε να σέβεται τους Βραζιλιάνους. Έχει δει κάποιος τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γιορτάζει μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας;

Έχει δει κάποιος τον Ντε Μπρόινε μετά τον αποκλεισμό του Βελγίου; Ήταν κρίμα αυτό που είδαμε στο Μουντιάλ". Στην λίστα των πολέμιων του Νεϊμάρ προστέθηκε μάλιστα και ένας ακόμα παλαίμαχος άσος της Κορίνθιανς, ο Βάλτερ Καζαγκράντε Τζούνιορ, που σχολίασε το πάρτι του Νεϊμάρ με τα ακόλουθα λόγια:

"Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Νεϊμάρ μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία επανίδρυσης της Βραζιλίας.

Η πραγματική του βοήθεια θα ήταν να μείνει μακριά από νεαρούς Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές για να μην τους μολύνει με τις ιδέες και τη συμπεριφορά του".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ