ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: "Δεν ξέρω αν θα παίξω ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο"

Ο Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ @ 2022 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Βραζιλία κόντρα στην Κροατία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ξαναπαίξει σε Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας.

Ο Νεϊμάρ ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα / αποκλεισμό από την Κροατία και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αυτή να ήταν η τελευταία του συμμετοχή σε Μουντιάλ.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τόνισε ότι αυτή η ήττα θα πονάει για αρκετό καιρό. Φυσικά οι δηλώσεις του αυτές έγιναν σε μεγάλο βαθμό εν βρασμώ ψυχής, καθώς όπως δήλωσε και ο ίδιος το κεφάλι του ήταν "ζεστό". Ωστόσο όλα είναι ανοικτά.

"Το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο; Δεν ξέρω. Δεν είναι καλή ιδέα να μιλήσω τώρα. Το κεφάλι μου είναι ακόμα ζεστό, δεν έχω ξεκάθαρες ιδέες.

Το να πω ότι τελείωσε το Μουντιαλ για εμένα, θα ήταν βιαστικό, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Μοιάζει με εφιάλτη, δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει. Αυτή η ήττα θα πονάει για πολύ καιρό. Θέλω να ευχαριστήσω τους Βραζιλιάνους οπαδούς για την υποστήριξή τους, τη στοργή τους, τον σεβασμό τους. Αυτό είναι ποδόσφαιρο. Τώρα είναι η ώρα να πάμε σπίτι, να κλάψουμε και να αποδεχτούμε την ήττα".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ