ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Μουντιάλ 2022: Νέα δημοσιεύματα για Ζιντάν και Γαλλία

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Σεβίλλη | 8 Μαρτίου 2020
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Σεβίλλη | 8 Μαρτίου 2020 @2022 MIGUEL MORENATTI/AP IMAGES

Ο Ζινεντίν Ζιντάν συνδέθηκε ξανά με τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας, αυτήν τη φορά από Ισπανό δημοσιογράφο, ο οποίος υποστήριξε ότι θα αναλάβει τον Ιανουάριο, ανεξαρτήτως πορείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει χωρίς πάγκο όμως προ ημερών φρόντισε να ενημερώσει ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα. Ο Ισπανός δημοσιογράφος Σέρχιο Βαλεντίν υποστήριξε πως η επόμενη δουλειά του 50χρονου σούπερ σταρ θα είναι στην εθνική Γαλλίας και μάλιστα από τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Βαλεντίν είχε γράψει και παλαιότερα στην Libertad Digital ότι ο "Ζιζού" θα είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας και τώρα επανέφερε το θέμα σημειώνοντας ότι έχει επέλθει συμφωνία με την FFF.

Αυτή δεν επηρεάζεται από την πορεία των Γάλλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Το συμβόλαιο του Ντιντιέ Ντεσάμπ ολοκληρώνεται το φετινό Δεκέμβριο και δεν θα ανανεωθεί, ώστε να τον διαδεχθεί ο άλλοτε συμπαίκτης του στην εθνική.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, ο Ζιντάν έχει επιλέξει και τον άμεσο συνεργάτη του, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος βοηθός του στη Ρεάλ, Νταβίντ Μπετονί.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ