ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μπενζεμά: Χάνει την Αυστραλία, αρκετά αμφίβολος για τη συνέχεια του τουρνουά

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Γαλλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Δανία για τη φάση των ομίλων του Nations League 2022-2023 στο "Σταντ ντε Φρανς", Παρίσι | Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Γαλλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Δανία για τη φάση των ομίλων του Nations League 2022-2023 στο "Σταντ ντε Φρανς", Παρίσι | Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 © 2022/JEAN-FRANCOIS BADIAS/AP IMAGES

Η αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από την πρώτη προπόνηση στο Κατάρ σήμανε συναγερμό στις τάξεις της εθνικής Γαλλίας, με τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να χάνει την πρεμιέρα με την Αυστραλία και να είναι αμφίβολος για το υπόλοιπο του Μουντιάλ.

Μία ημέρα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ έπεσε κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο της εθνικής Γαλλίας. Και αυτό γιατί ο Καρίμ Μπενζεμά δεν μπόρεσε να βγάλει όλη την προπόνηση του Σαββάτου (19/11) και αποχώρησε με πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού, γεγονός που τον θέτει νοκ-άουτ από τον πρώτο αγώνα των μπλε στο Μουντιάλ του 2022 κόντρα στην Αυστραλία, την ερχόμενη Τρίτη (22/11).

Αυτό που τρομάζει όμως τους ανθρώπους της παγκόσμιας πρωταθλήτριας είναι πως ο τραυματισμός αυτός ίσως αποδειχτεί σοβαρότερος και δεν του στερήσει τη συμμετοχή μόνο από την πρεμιέρα, με την "Equipe" να αναφέρει πως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου "RTL" κάνει λόγο για νέο τραυματισμό του Μπενζεμά στον μηρό και όχι για κάποιο πρόβλημα στο γόνατο, με τον παίκτη να αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε νέες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Υπενθυμίζεται πως η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα αλλαγής παίκτης από τη λίστα μέχρι και 24 ώρες πριν από το πρώτο της ματς στο Μουντιάλ, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που ο Μπενζεμά δεν μπορέσει να ενισχύσει την Γαλλία στο τουρνουά, ο Ντεσάμπ έχει δικαίωμα να τον αντικαταστήσει μέχρι την Δευτέρα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ