ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μπέιλ: "Αν μας λέγατε πριν δύο χρόνια ότι θα παίζαμε σε Μουντιάλ, θα τσιμπιόμασταν"

Μουντιάλ 2022, Μπέιλ: "Αν μας λέγατε πριν δύο χρόνια ότι θα παίζαμε σε Μουντιάλ, θα τσιμπιόμασταν"
@2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα από την Αγγλία που έφερε τον αποκλεισμό από τη φάση των 16, για να υπογραμμίσει όμως ότι είναι τεράστιο επίτευγμα για την Ουαλία ότι δήλωσε παρούσα στα γήπεδα του Κατάρ.

Η Ουαλία χρειαζόταν ένα μίνι θαύμα για να πάρει την πρόκριση στη φάση των 16 του Μουντιάλ αφού ήθελε νίκη επί της Αγγλίας και παράλληλα ισοπαλία στο Ιράν - ΗΠΑ, όμως αυτό δεν έγινε, με την Αγγλία να την διαλύει με 3-0 και να την στέλνει να δει τη συνέχεια της διοργάνωσης από το... σπίτι της.

Το γεγονός αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό για να καταστρέψει όλες τις ωραίες εικόνες και αναμνήσεις που έφτιαξαν για τους φίλους της ομάδας οι παίκτες του Ρόμπ Πέιτζ τα τελευταία χρόνια, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να είναι κατηγορηματικός με δηλώσεις που έκανε στο φινάλε της αναμέτρησης.

"Όλοι είμαστε απογοητευμένοι αλλα και υπερήφανοι για όσα πετύχαμε για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Πρέπει να δούμε πόσο μακριά φτάσαμε.

Φυσικά θέλαμε να περάσουμε τον όμιλο αλλά το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο. Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου για αυτό το τουρνουά", τόνισε ο ηγέτης των δράκων, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να βρεθούν σε τελικά Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 64 χρόνια, για να προσθέσει:

"Αν μας λέγατε πριν από δύο χρόνια ότι θα παίζαμε σε Παγκόσμιο Κύπελλο, θα τσιμπούσαμε όλοι τους εαυτούς μας. Όλοι βγαίνουμε από τα αποδυτήρια με ψηλά το κεφάλι και υπερήφανοι ο ένας για τον άλλον.

Δεν κάναμε καλό τουρνουά αλλά δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν μετανιώνουμε για κάτι. Εγώ θα συνεχίσω για όσο μπορώ και για όσο με θέλουν".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ