ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μόντριτς: "Μπορεί να είναι το τελευταίο μου ματς σε Μουντιάλ, θα συνεχίσω τουλάχιστον μέχρι το Nations League"

Ο Μόντριτς πανηγυρίζει στο Κροατία - Μαρόκο
Ο Μόντριτς πανηγυρίζει στο Κροατία - Μαρόκο 2022 AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Λούκα Μόντριτς τόνισε μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Μουντιάλ πως ενδέχεται να είναι το τελευταίο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Λούκα Μόντριτς πιθανώς να αγωνίστηκε στο τελευταίο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης άφησε τα πάντα ανοιχτά τονίζοντας πως θα αγωνιστεί τουλάχιστον μέχρι το Final 4 του Nations League.

"Μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι χαρούμενος για την καριέρα μου στην Κροατία. Το να κερδίσω δύο μετάλλια είναι πολύ σημαντικό, το όνειρό μου ήταν να κατακτήσω το τρόπαιο. Δεν έγινε, αλλά παραμένω χαρούμενος.

Είμαστε μία σπουδαία ομάδα με μέλλον. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Θα συνεχίσω τουλάχιστον στο Nations League. Θα δούμε τι θα γίνει" τόνισε.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ