ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Το παρασκήνιο του καυγά με τον Βέχορστ από τον δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Το παρασκήνιο του καυγά με τον Βέχορστ από τον δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη
TWITTER

Ο δημοσιογράφος που έγινε άθελά του πρωταγωνιστής στην έκρηξη του Λιονέλ Μέσι, Εστεμπάν Εντούλ, αποκάλυψε όσα δεν είδαμε από το περιστατικό και το λόγο που ο Αργεντινός επιτέθηκε στον Βόουτ Βέχορστ.

Ο Εστεμπάν Εντούλ κρατούσε το μικρόφωνο του TyC Sports και έβλεπε να γράφεται... ιστορία δίπλα του. Ο Λιονέλ Μέσι εν εξάλλω φώναζε και έβριζε on camera τον Βόουτ Βέχορστ που στεκόταν λίγο παραδίπλα, ύστερα από την πρόκριση της Αργεντινής επί της Ολλανδίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

Το περίφημο "bobo" που φώναζε συνεχώς ο 35χρονος σούπερ σταρ έγινε... σύνθημα στην Αργεντινή και το υιοθέτησε ακόμα και η σύζυγός του, Αντονέλα, σε ένα video που έγινε viral την Κυριακή.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος μίλησε στην Olé και αποκάλυψε λεπτομέρειες του παρασκηνίου για το σκηνικό και κυρίως για το πώς κατέληξε να λέει "ηρέμησε Λέο".

"Κοιτάξτε, μετά τον αγώνα, στα αποδυτήρια, υπήρξαν καυγάδες μεταξύ όλων, όχι μόνο με τον Μέσι. Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ με τον Νικολάς Οταμέντι, έμοιαζε σαν ένα Λανούς - Μπάνφιλντ στο Φορταλέσα, ένα Νιούελς - Σεντράλ, αλλά με μεγαλύτερο αντίκτυπο, επειδή πρόκειται για ελίτ παίκτες. Η οργή του Λέο ήταν περισσότερο για τα πέναλτι, επειδή οι Ολλανδοί ενοχλούσαν τους Αργεντινούς".

Ο Εντούλ επιχείρησε να μιλήσει με τον Μέσι στη μικτή ζώνη, όμως πριν αρχίσει η συνέντευξη, ο Αργεντινός είπε τα περίφημα λόγια στον Βέχορστ, σκόρερ των δύο γκολ της Ολλανδίας, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. "Τι κοιτάζεις ανόητε; Πήγαινε εκεί, χαζούλη. Τράβα εκεί, ναι", φώναζε ο Μέσι, αφήνοντας τους πάντες εμβρόντητους.

"Αφότου πήγε και βρήκε τον Λουίς φαν Χάαλ, ο Βέχορστ τον περίμενε στη φυσούνα, πλησίασε τον Μέσι και του ζήτησε τη φανέλα. Και τότε ο Λέο άρχισε να... ζεσταίνεται. Ο Ολλανδός δεν καταλάβαινε και στεκόταν εκεί όρθιος και τότε ο Μέσι εξερράγη. Και εξερράγη περισσότερο αργότερα στη συνέντευξη, αλλά μετά ηρέμησε", διηγείται ο Εντούλ.

Αν κάποιος παρακολουθήσει προσεκτικά τη συνέντευξη και δεν σταθεί στις δηλώσεις του Μέσι θα καταλάβει ότι όντως ο Μέσι ήταν ακόμα πιο εξοργισμένος την ώρα που μιλούσε, αφού δεν απαντούσε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, αλλά απλά έλεγε αυτά που ήθελε να πει.

"Ποτέ δεν μου απάντησε στη συνέντευξη. Ήταν τόσο εκνευρισμένος που δεν με κοίταξε ούτε μια φορά και δεν άκουγε τις ερωτήσεις μου. Τον ρώτησα για την αδύνατη πάσα που έβγαλε στο γκολ του Ναουέλ Μολίνα και μου μιλούσε για τον Φαν Χάαλ, μετά για τη FIFA... Δεν μπορούσα να του πάρω συνέντευξη".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ