ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Τι μουρμούρισε για τον Μαραντόνα στο τελευταίο πέναλτι

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Τι μουρμούρισε για τον Μαραντόνα στο τελευταίο πέναλτι
TWITTER

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε επίκληση στον... Ντιέγκο Μαραντόνα πριν από το νικητήριο πέναλτι του Γκονσάλο Μοντιέλ. Οι δύο εκδοχές για το τι είπε ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Ο Γκονσάλο Μοντιέλ είχε πάρει φόρα κι ετοιμαζόταν να εκτελέσει το πιο κρίσιμο πέναλτι στην ιστορία της εθνικής Αργεντινής εδώ και πολλά χρόνια. Όλες οι δυνάμεις της "αλμπισελέστε" ήταν μαζί του, ακόμα και οι μη επίγειες. Φρόντισε γι' αυτό ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όσο ο συμπαίκτης του ετοιμαζόταν να εκτελέσει για τη νίκη στον τελικό του Μουντιάλ 2022, εκείνος έκανε επίκληση στον... Θεό της Αργεντινής.

Μία κάμερα που είχε επιστρατευτεί να τραβάει μόνο τον 35χρονο σούπερ σταρ τον έπιασε να κοιτάζει στον ουρανό και να μουρμουράει μερικές λέξεις. Για την ακρίβεια αυτόν υπάρχει διχογνωμία, όμως υπάρχει και μία συμφωνία: απευθυνόταν στον Ντιέγκο Μαραντόνα!

Η Αργεντινή δημοσιογράφος Ρομίνα Σάσερ υποστηρίζει ότι ο Μέσι μουρμούρισε "έλα Ντιέγκο, δώστου το", ωστόσο στα social media κυκλοφορεί και η εκδοχή "πάμε Ντιέγκο, από τον παράδεισο".

Όποιο κι αν είναι το ορθό, το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Μέσι και την επίκλησή του, αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και η Αργεντινή επέστρεψε στην κορυφή του κόσμου έπειτα από 36 χρόνια. Έστω κι αν ο Μέσι άργησε να το αντιληφθεί.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ