ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Μέσι και Ρονάλντο μαζί, για καμπάνια διάσημου οίκου μόδας

Μουντιάλ 2022: Μέσι και Ρονάλντο μαζί, για καμπάνια διάσημου οίκου μόδας
@2014 JON SUPER/AP IMAGES

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμοι για το 5ο Μουντιάλ στην καριέρα τους, με το σούπερ δίδυμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να ενώνει μάλιστα τις δυνάμεις του την προώθηση διαφημιστικής καμπάνιας πασίγνωστου οίκου μόδας.

Η παρουσία των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη αποτέλεσε άπιαστο όνειρο και διακαή πάρα πολλών φιλάθλων σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όμως το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει αυτή τη στιγμή ουτοπικό σε επίπεδο ομάδων.

Η εν λόγω συνεργασία όμως μπορεί να υλοποιηθεί σε κάποιον άλλο τομέα και αυτό μπορεί να το συνυπογράψει ο γαλλικός οίκος μόδας "Louis Vuitton", που "έψησε" τον Αργεντινό και τον Πορτογάλο όχι απλά να πάρουν μέρος σε μία νέα διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση των προϊόντων του αλλά να είναι και μαζί.

Η πρώτη απόδειξη της επαγγελματικής συνύπαρξής τους δόθηκε από μία κοινή φωτογραφία τους στο πλαίσιο της καμπάνιας, η οποία αναρτήθηκε εκτός των άλλων και στον επίσημο λογαριασμό των δύο ποδοσφαιριστών στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου (19/11), παραμονή της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ όπου βρίσκονται Μέσι και Ρονάλντο.

Φυσικά και είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη, με τον

"Η νίκη είναι μία κατάσταση του μυαλού. Μία μακρά παράδοση στη χειροτεχνία μπαούλων, μέσω της φωτογράφησης της Annie Leibovitz", αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς των δύο παικτών.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ