ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Η στιγμή που κατάλαβε πως έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής

Ο Μέσι τη στιγμή που ο Μοντιέλ ευστοχεί και η Αργεντινή κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο | 18 Δεκεμβρίου 2022
Ο Μέσι τη στιγμή που ο Μοντιέλ ευστοχεί και η Αργεντινή κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο | 18 Δεκεμβρίου 2022 PRINT SCREEN

Η αγωνία ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι στη διαδικασία των πέναλτι και με το που ο Μοντιέλ ευστόχησε και η Αργεντινή έγινε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ο Αργεντινός έπεσε στο έδαφος και πανηγύρισε με τα χέρια ανοιχτά.

Όλες οι κάμερες ήταν πάνω στον Λιονέλ Μέσι στη διαδικασία των πέναλτι και μια εξ αυτών κατέγραψε τη στιγμή που ο Μοντιέλ ευστόχησε και ο 35χρονος Αργεντινός έγινε κάτοχος για πρώτη φορά του Μουντιάλ.

Ο Μέσι έπεσε κάτω άνοιξε τα χέρια του, δεν έτρεψε να πανηγυρίσει, και γρήγορα πήγε πάνω του ο Παρέδες αρχικά για να τον αγκαλιάσει και εν συνεχεία οι Ακούνια, Οταμέντι, Φερνάντες που αν και αρχικά είχαν τρέξει προς το μέρος του Μοντιέλ γύρισαν πίσω για να πανηγυρίσουν μαζί με τον Μέσι.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (19:00 - 20:00).

Μην χάσετε την Game Night με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ,για τον μεγάλο τελικό μεταξύ της Αργεντινής και της Γαλλίας, ενώ οι απεσταλμένοι του SPORT24, Αλέξανδρος Τρίγκας και Βασίλης Τεμπέλης θα μεταφέρουν το κλίμα από την Ντόχα.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ