ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Η φωτογραφία της χρονιάς, ο Αργεντινός σούπερ σταρ κοιμήθηκε μαζί με το τρόπαιο

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Η φωτογραφία της χρονιάς, ο Αργεντινός σούπερ σταρ κοιμήθηκε μαζί με το τρόπαιο

Ο Λιονέλ Μέσι πάλεψε για πάνω από 15 χρόνια να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής και τώρα που το κατάφερε, απολαμβάνει τον άθλο του, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία που κοιμάται αγκαλιά με το βαρύτιμο τρόπαιο.

Για πολλά χρόνια το συγκεκριμένο τρόπαιο αποτελούσε το αντικείμενο του πόθου του και το ήθελε τόσο πολύ ώστε κάτι να συμβαίνει λάθος και να μην μπορεί ποτέ να κάνει δικό του. Τώρα όμως το "ποτέ" διεγράφη μονοκοντυλιά, με τον Λιονέλ Μέσι να οδηγεί την Αργεντινή σε έναν ιστορικό θρίαμβο στα γήπεδα του Κατάρ και να στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής κάνοντας δικό του το τρόπαιο του Μουντιάλ απέναντι στην Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πόσο πολύ χάρηκε για αυτό το γεγονός φρόντισε να το δείξει με ανάγλυφο τρόπο μέσω των social media, με τον Pulga να δημοσιεύει τρεις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεμένεται να... ρίξουν το Instagram. Στην πρώτη κοιμάται αγκαλιά με το τρόπαιο, στη δεύτερη ποζάρει με αυτό φορώντας τη φανέλα της Αργεντινής και στην τρίτη το έχει δίπλα του, απολαμβάνοντας ένα ρόφημα.

Η ποδοσφαιρική ευτυχία σε όλο το μεγαλείο της, με τον 35χρονο σούπερ σταρ να έχει πλέον κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και να θέλει δύο ακόμα τίτλους για να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ντάνι Άλβες (43) και να γίνει εκείνος ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους (44) στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ