ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Κατάρ - Εκουαδόρ: Ο Ένερ Βαλένσια πέτυχε το πρώτο γκολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μουντιάλ 2022, Κατάρ - Εκουαδόρ: Ο Ένερ Βαλένσια πέτυχε το πρώτο γκολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου
@2022 THANASSIS STAVRAKIS/AP IMAGES

Η αναμέτρηση του Κατάρ με το Εκουαδόρ άνοιξε το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Ένερ Βαλένσια να βάζει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 16ο λεπτό, ευστοχώντας σε πέναλτι.

Το πρώτο γκολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι γεγονός. Μπορεί ο Ένερ Βαλένσια να στάθηκε άτυχος στη φάση του 3ου λεπτού όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κατάρ με κοντινή κεφαλιά αλλά είδε το γκολ του να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ (τέθηκε σε εφαρμογή η τεχνολογία του ημι-αυτόματου οφσάιντ), όμως λίγο αργότερα πανηγύρισε με την ψυχή του.

Αυτό έγινε στο 16ο λεπτό, με τον Βαλένσια να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Αλ Σέεμπ και να κερδίζει πέναλτι, για να αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση και να στέλνει τον αντίπαλο κίπερ στην άλλη γωνία, για να γράψει το 1-0 για το Εκουαδόρ και να δώσει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στις εξέδρες, από τους άκρως εκδηλωτικούς οπαδούς του.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΤΑΡ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ