ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Καμερούν - Σερβία 3-3: Ασύλληπτη ματσάρα με ανατροπή και επιστροφή, εξαιρετικός με δύο ασίστ ο Ζίβκοβιτς

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του Καμερούν με τη Σερβία
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του Καμερούν με τη Σερβία 2022 AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ματσάρα έγινε στο Al Janoub Stadium με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Καμερούν και τη Σερβία να λήγει 3-3. Η ομάδα του Στόικοβιτς έκανε προσωρινά την ανατροπή μετά το 1-0 των Αφρικανών και έφτασε στο 3-1. Ωστόσο, οι Καμερουνέζοι με δύο γκολ επέστρεψαν και έμειναν ζωντανοί. Δύο ασίστ από τον Ζίβκοβιτς.

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στο Καμερούν και τη Σερβία, με την αναμέτρηση να λήγει 3-3. Στο 29' ο Καστελέτο άνοιξε το σκορ, όμως οι Πάβλοβιτς (45+1'), Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (45+3') και Μίτροβιτς (53') έκαναν το 3-1. Ωστόσο, η αφρικανική ομάδα με τους Αμπουμπακάρ (63') και Τσούπο-Μότινγκ (66) επέστρεψε.

Φανταστικό παιχνίδι έκανε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος είχε δύο ασίστ.. Οι δύο ομάδες δεν έμειναν ευχαριστημένες, όμως παίρνουν από έναν βαθμό και μένουν ζωντανές στο κόλπο της πρόκρισης.

Μπροστά βρίσκονται Βραζιλία και Ελβετία με τρείς πόντους. Οι δύο τους παίζουν μαζί στις 21:00 για την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής. Στα τελευταία παιχνίδια του ομίλου η Σερβία αντιμετωπίζει την Ελβετία (2/12, 21:00) και το Καμερούν τη Σελεσάο (2/12, 21:00).

Μουντιάλ 2022, Καμερούν - Σερβία 3-3: Ασύλληπτη ματσάρα με ανατροπή και επιστροφή, εξαιρετικός με δύο ασίστ ο Ζίβκοβιτς

Το ματς

Η Σερβία ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 11' είχε μεγάλη ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ. Ο Τάντιτς τροφοδότησε τον Μίτροβιτς, ο οποίος πλάσαρε από τα δεξιά της περιοχής, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 29' κόντρα στη ροή του αγώνα το Καμερούν έφτασε στην ισοφάριση. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κούντε από τα αριστερά, ο Ενκουλού πήρε την κεφαλιά, με τον Καστελετό να κάνει κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και να σκοράρει με πλασέ.

Το Καμερούν είχε και νέα μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με τον Κούντε να μην μπορεί να νικήσει στο 43' τον τερματοφύλακα της Σερβίας. Μέσα σε δύο λεπτά το ματς ήρθε "τούμπα". Στο 45+1' Ο Τάντιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Πάβλοβιτς σηκώθηκε με τον Ανγκισά να τον έχει χάσει και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα η Σερβία έκανε το 2-1. Έπειτα από κλέψιμο ψηλά, ο Ζίβκοβιτς έστρωσε την μπάλα στον Σεργκέι Μιλίνκοβιτ-Σάβιτς, ο οποίος με όμορφο πλασέ με το αριστερό εκτός περιοχής, σκόραρε.

Η Σερβία μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και γρήγορα ανέβασε περαιτέρω τον δείκτη του σκορ. Η ομάδα του Στόικοβιτς έκλεψε ψηλά, άλλαξε πέντε πάσες, με τον Ζίβκοβτις από τα δεξιά να ντριμπλάρει ωραία τον αμυντικό του Καμερούν και να τροφοδοτεί τον Μίτροβιτς, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς δεν είχε τελειώσει σε καμία περίπτωση με το Καμερούν να βρίσκει τα ψυχολογικά αποθέματα για να επιστρέψει. Στο 63' ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έφυγε στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε απέναντι από τον Μιλίκοβιτς-Σάβιτς, έπειτα από εξαιρετική ντρίμπλα, τον κρέμασε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ. Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ μέτρησε.

Τρία λεπτά αργότερα έγινε και το 3-3. Σε μία γρήγορη αντεπίθεση ο Αμπουμπακάρ πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Τσούπο-Μότινγκ, ο οποίος πλάσαρε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Παρά τις προσπάθειες των παικτών, κυρίως από τη σερβική πλευρά, το σκορ δεν άλλαξε.

Μουντιάλ 2022, Καμερούν - Σερβία 3-3: Ασύλληπτη ματσάρα με ανατροπή και επιστροφή, εξαιρετικός με δύο ασίστ ο Ζίβκοβιτς

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Επασί, Φάι, Σαρλς-Καστεγέτο, Ενκουλού, Τόλο, Ανγκισά (81' Γκουέτ), Κούντε (67' Οντουά), Χόνγκλα (55' Αμπουμπακάρ), Εμπεμό (81' Ενκουντού), Τσούπο-Μότινγκ. Εκαμπί (67' Μπασόνγκ)

ΣΕΡΒΙΑ: Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς (78' Μπάμπιτς), Πάβλοβιτς (56' Μίτροβιτς), Α. Ζίβκοβιτς (78' Ράντονιτς), Λούκις, Μαξίμοβιτς, Κόστιτς (90' Ντούρισιτς), Τάντιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (79' Γκρούγιτς), Μίτροβιτς

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ