ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ισπανία: Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού ο Γκαγιά, πήρε τη θέση του ο Μπαλντέ

Μουντιάλ 2022, Ισπανία: Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού ο Γκαγιά, πήρε τη θέση του ο Μπαλντέ
@2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Δύο 24ωρα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ η εθνική Ισπανίας προχώρησε σε αλλαγή στο ρόστερ της, με τον Χοσέ Λουίς Γκαγιά να χάνει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού και τον Αλεχάντρο Μπαλντέ να παίρνει τη θέση του.

Σε μία αναγκαστική αλλαγή στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας προχώρησε ο Λουίς Ενρίκε, δύο μόλις 24ωρα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Αυτή θα αφορά την άμυνα και συγκεκριμένα το αριστερό άκρο, με τον Χοσέ Λουίς Γκαγιά να τραυματίζεται στον αστράγαλο στην προπόνηση, πριν από το φιλικό παιχνίδι με την Ιορδανία (νίκη με 3-1 για την φούρια ρόχα) και να τίθεται νοκ-άουτ από τη διοργάνωση.

"Ο ακραίος αμυντικός φεύγει από την Ντόχα με την αγάπη, τον σεβασμό και την αναγνώριση των συμπαικτών του και της Ομοσπονδίας", ήταν το μήνυμα με το οποίο έκανε γνωστό τον τραυματισμό του 27χρονου μπακ της Βαλένθια η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με τον 19χρονο Αλεχάντρο Μπαλντέ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Κ21 της Ισπανίας (και στην αρχική προεπιλογή των 55 παικτών του Λουίς Ενρίκε) να παίρνει τη θέση του.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ