ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ισπανία - Κόστα Ρίκα: Ο Όλμο έβαλε μπροστά στο σκορ την ρόχα με άψογο κατέβασμα και μαγική εκτέλεση

Μουντιάλ 2022, Ισπανία - Κόστα Ρίκα: Ο Όλμο έβαλε μπροστά στο σκορ την ρόχα με άψογο κατέβασμα και μαγική εκτέλεση
PRINT SCREEN GLOMEX/ANT1

Η Ισπανία χρειάστηκε μόλις 11 λεπτά για να βρει δίχτυα στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τον Όλμο να γυρίζει εξαιρετικά το σώμα του μέσα στη μεγάλη περιοχή της Κόστα Ρίκα και να νικάει με αριστουργηματικό σκαφτό πλασέ τον Νάβας.

Η Ισπανία μπήκε στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα με την ετικέτα του φαβορί και φρόντισε να την τιμήσει από πολύ νωρίς, αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά και στο 11' βρήκε δίχτυα με υπέροχο τρόπο.

Ήταν η στιγμή που ο Γκάβι επιχείρησε να βγάλει κάθετη πάσα, με τη μπάλα να κοντράρει και να παίρνει ύψος, για να έρθει ο Όλμο που είχε πλάτη στο τέρμα να την φέρει προς τα μπροστά γυρίζοντας το σώμα του, και να νικήσει με σκαφτό πλασέ τον Κέιλορ Νάβας (1-0).

Το γκολ του 24χρονου μεσοεπιθετικού της Λειψίας πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον Λουίς Ενρίκε και τους παίκτες στον πάγκο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ιστορικό, αφού πρόκειται για το 100ο των Ιβήρων σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ