ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Η διοργάνωση που απαγόρευσε τις προβλέψεις

Μουντιάλ 2022: Η διοργάνωση που απαγόρευσε τις προβλέψεις
© 2022 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Η Αργεντινή και η Γαλλία φαντάζουν ως φαβορί στους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Είναι όμως;

Το συναπάντημα της Αργεντινής με τη Γαλλία μοιάζει να είναι το πιο πιθανό βάσει απόδοσης ως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Από τη μία ο Λιονέλ Μέσι, από την άλλη ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ποιος μπορεί να διαφωνήσει πως ένα δικό τους συναπάντημα θα αποτελούσε το κατάλληλο επιδόρπιο σε μια απολαυστική διοργάνωση;

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Την ίδια ώρα όμως, ποιος μπορεί να αποκλείσει την Κροατία και το Μαρόκο από τη συζήτηση;

Το καλό με όσα έχουν συμβεί στην Ντόχα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είναι πως δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα. Ακόμα κι όταν το φαβορί μοιάζει να είναι πολύ ανώτερο από το αουτσάιντερ. Ρωτήστε την Βραζιλία και την Πορτογαλία γι' αυτό. Πώς την πάτησαν στα προημιτελικά από τις δύο κατά τεκμήριο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης, την Κροατία και το Μαρόκο.

Το ακόμη καλύτερο είναι πως σε περίπτωση που είτε η Κροατία είτε το Μαρόκο βρεθούν στον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου, ουδείς θα μπορεί να πει κάτι για... αδικία ή τύχη. Το κάθε άλλο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν κερδίσει -με το σπαθί τους- τον σεβασμό και την αναγνώριση όλης της ποδοσφαιρικής κοινότητας. Έχουν προσφέρει μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις.

Οπότε, τι μένει; Να απολαύσουμε τους δύο ημιτελικούς με τον δέοντα τρόπο και να αφήσουμε οποιαδήποτε συζήτηση στην άκρη. Αυτό που έρχεται στο Lusail και το Al Bayt είναι -από μόνο του- τεράστιο.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ