ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Η CONMEBOL απάντησε στο "πού είναι ο Μέσι;" με ένα φοβερό VIDEO

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που πέτυχε στον τελικό
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που πέτυχε στον τελικό @ 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL) με ένα υπέροχο VIDEO απάντησε στο "που είναι ο Μέσι;" που έγινε τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία και τον συνεχάρη με αυτό τον τρόπο για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, κατακτώντας το Μουντιάλ 2022, αφού πρώτα ξεπέρασε το εμπόδιο της Γαλλίας στον μεγάλο τελικό.

Για να το πετύχει αυτό ο "Pulga" και η αλμπισελέστε έπρεπε να ξεπεράσει ένα ηχηρό χαστούκι, την ήττα από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα των ομίλων του τουρνουά στο Κατάρ.

Μετά από αυτή την ήττα, στα social media έγινε τάση η ατάκα "που είναι ο Μέσι;', θέλοντας να πικάρουν με αυτό τον τρόπο τον Αργεντινό. Η CONMEBOL (ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής) απάντησε με ένα φοβερό VIDEO, στο οποίο έλεγε ότι ο Λίο εκτός από τα γήπεδα του Κατάρ, βρισκόταν ταυτόχρονα και στους πανηγυρισμούς χιλιάδων συμπατριωτών, στα δάκρυα των δημοσιογράφων που περιέγραφαν τα γκολ του, αλλά και των θρύλων του ποδοσφαίρου που τον χειροκροτούσαν.

Με αυτό το VIDEO επέλεξε να συγχαρεί τον Αργεντινό σούπερ σταρ για την κατάκτηση του Μουντιάλ, του τρίτου στην ιστορία της αλμπισελέστε.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ