ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Γκάφα της Τότεναμ, έστειλε emails σε φιλάθλους της, καλώντας τους στο γήπεδο για τον ημιτελικό της Αγγλίας

Μουντιάλ 2022: Γκάφα της Τότεναμ, έστειλε emails σε φιλάθλους της, καλώντας τους στο γήπεδο για τον ημιτελικό της Αγγλίας
@2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η Αγγλία αποκλείστηκε στους "8" του Μουντιάλ από την Γαλλία το Σάββατο όμως την επόμενη ημέρα αρκετοί φίλοι της Τότεναμ έλαβαν emails από τα σπιρούνια, όπου τους καλούσαν να κλείσουν θέση στο γήπεδο για να δουν τα "λιοντάρια" στον ημιτελικό.

Η Αγγλία πάλεψε σκληρά το βράδυ του Σαββάτου (10/12) απέναντι στην Γαλλία όμως παρά την αρκετά καλή εμφάνισή της είδε το όνειρο της κατάκτησης του Μουντιάλ να σβήνει, με τα "τρία λιοντάρια" να χάνουν με 2-1 στον προημιτελικό πληρώνοντας ακριβά το άστοχο πέναλτι του Χάρι Κέιν στο 84ο λεπτό (αν νικούσε τον Λορίς θα ισοφάριζε σε 2-2).

Εάν αυτό πλήγωσε το αγγλικό κοινό μία φορά, υπάρχει και χειρότερο σενάριο. Αυτό του να είσαι φίλος της Τότεναμ και την επόμενη ημέρα να δέχεσαι ηλεκτρονικό μήνυμα από την αγαπημένη σου ομάδα και να σου ζητάει να σπεύσεις για να κλείσεις θέση στο "Tottenham Hotspur Stadium", για να δεις την εθνική ομάδα της χώρας σου στον... ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο ή κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά για την πραγματικότητα, με το τμήμα μάρκετινγκ της Τότεναμ να πέφτει σε ατόπημα και να στέλνει αυτοματοποιημένα emails την Κυριακή (11/12) σε οπαδούς των Λονδρέζων, καλώντας τους στο γήπεδο για τον μεγάλο ημιτελικό.

Μουντιάλ 2022: Γκάφα της Τότεναμ, έστειλε emails σε φιλάθλους της, καλώντας τους στο γήπεδο για τον ημιτελικό της Αγγλίας

"Δείτε την Αγγλία στον ημιτελικό του Μουντιάλ στο Tottenham Hotspur Stadium. Ζήστε την εμπειρία και το δράμα σε έναν ημιτελικό Μουντιάλ στο γήπεδο της Τότεναμ!

Με ένα εισιτήριο για τον τελικό να διακυβεύεται, το ραντεβού της Αγγλίας με το πεπρωμένο είναι για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 19:00. Θα μπορέσουν οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ να οδηγήσουν την χώρα στο πρώτο της Μουντιάλ μετά από το 1966;

Μιλήστε σε ένα μέλος της ομάδας δραστηριοτήτων μας για να κλείσετε θέση στο γήπεδο", ανέφερε το σχετικό mail, που φυσικά έχει γίνει viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα σχετικά... αποδεικτικά στοιχεία στα social media.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ