ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γερμανία: Βολές Σβαϊνστάιγκερ για την άμυνα της "Μάνσαφτ"

Ο Ρίντιγκερ φανερά απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας
Ο Ρίντιγκερ φανερά απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP PHOTO

Ο Μπάσταιν Σβαϊνσταϊγκερ κλήθηκε να σχολιάσει τον αποκλεισμό της Γερμανίας και στάθηκε στην έλλειψη αμυντικών υψηλού επιπέδου.

Για δεύτερο διαδοχικό Μουντιάλ η Γερμανία αποχαιρέτησε νωρίς. Οι Γερμανοί αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων και πλέον κοιτούν την επόμενη ημέρα τους.

Ο Μπάσταιν Σβαϊνσταϊγκερ κλήθηκε κάνει το σχόλιό του για το τί οδήγησε σε αυτόν τον αποκλεισμό και στάθηκε στην έλλειψη αμυντικών υψηλού επιπέδου.

"Όλα είναι άσχημα. Στην άμυνα έχουμε μόνο έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Φυσικά, αναφέρομαι φυσικά στον Τόνι Ρίντιγκερ. Οι άλλοι είναι επιπέδου Bundesliga. Πρέπει να κάνουμε δουλειά για να αποκτήσουμε ξανά καλή άμυνα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ