ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γερμανία: Καν, Ρουμενίγκε, Ζάμερ και Φέλερ ενώνονται για να βγάλουν την εθνική απ' το αδιέξοδο

Ο Όλιβερ Καν στην αναμέτρηση της Σάλκε με την Γκλάντμπαχ
Ο Όλιβερ Καν στην αναμέτρηση της Σάλκε με την Γκλάντμπαχ 2020 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER,FILE

Κορυφαία ονόματα του γερμανικού ποδοσφαίρου συνεργάζονται σε ένα task force της Ομοσπονδίας προκειμένου να βοηθήσουν τον Χάνσι Φλικ να βγάλει τη Μάνσαφτ απ' το αδιέξοδο.

Ο αποκλεισμός της Γερμανίας από τη φάση των ομίλων για δεύτερο σερί Μουντιάλ έχει φέρει εξελίξεις στην γερμανική ομοσπονδία. Ο Όλιβερ Μπίρχοφ απομακρύνθηκε από τη θέση του μάνατζερ των εθνικών ομάδων, ενώ στις 7 Δεκεμβρίου σε μίτινγκ διαχείρισης κρίσης αποφασίστηκε να παραμείνει ο Φλικ στον πάγκο της Γερμανίας.

Η DFB συνεχίζει τις κινήσεις, προκειμένου η Μάνσαφτ να πάει όσο πιο οχυρωμένη γίνεται στο Euro του 2024. Έτσι, η γερμανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσέλαβε ένα task force κορυφαίων ονομάτων, που θα έχει συμβουλευτικό ρόλο και θα βοηθήσει τη Μάνσαφτ να βγει από το αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα αυτή τη συμβουλευτική ομάδα θα απαρτίζουν οι Καρλ-Χάινζ Ρουμενίγκε, Ματίας Ζάμερ, Όλιβερ Μίντλαφ, Όλιβερ Καν και Ρούντι Φέλερ. Μία απόφαση που ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της DFB, Μπερντ Νόιεντορφ.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς έχει ξανασυμβεί στη Γερμανία, έπειτα από αποτυχίες. Παράλληλα με το task force των ειδικών, θα δημιουργηθεί ακόμα μία εσωτερική ομάδα της DFB, στην οποία θα βρίσκεται και ο Φίλιπ Λαμ.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ