ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Ο Κολό Μουανί θα είναι ο αντικαταστάτης του Ενκουνκού

Ο Κολό Μουανί πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Άιντραχτ
Ο Κολό Μουανί πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Άιντραχτ 2021 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση της Γαλλίας στο Κλερφοντέν και χάνει το Μουντιάλ, με τον Κολό Μουανί της Άιντραχτ να είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού τραυματίστηκε μετά από μαρκάρισμα του Καμαβινγκά στην προπόνηση της εθνικής Γαλλίας την Τρίτη (15/11) στο Κλερφοντέν, με τον ποδοσφαιριστή της Λειψίας να χάνει το Μουντιάλ, καθώς το πρόβλημα που αποκόμισε ήταν πιο σοβαρό.

Το κενό του Ενκουνκού αναμένεται να αναπληρωθεί από τον Ραντάλ Κολό Μουανί, όπως αναφέρει το RMC Sport, αλλά και το γερμανικό SPORT1. Ο 23χρονος επιθετικός αυτή την στιγμή βρίσκεται σε μίνι προετοιμασία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Ιαπωνία.

Ωστόσο πρόκειται να αποχωρήσει άμεσα προκειμένου να πετάξει για το Κατάρ. Ο Κολό Μουανί έχει ξεχωρίσει φέτος με τις εμφανίσεις του στους αετούς. Σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει οκτώ γκολ και 11 ασίστ.

Η Γαλλία δίνει το πρώτο της παιχνίδι την Τρίτη (22/11, 21:00) απέναντι στην Αυστραλία, ενώ ακολουθούν αγώνες κόντρα σε Δανία (26/11) και Τυνησία (30/11).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ