ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία - Μαρόκο: Παροξυσμός από τους Μαροκινούς, αναμένονται 45.000 στις εξέδρες του "Αλ Μπάιτ"

Μουντιάλ 2022, Γαλλία - Μαρόκο: Παροξυσμός από τους Μαροκινούς, αναμένονται 45.000 στις εξέδρες του "Αλ Μπάιτ"
@2022 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Οι οπαδοί του Μαρόκου έχουν δώσει ιδιαίτερο χρώμα στο φετινό Μουντιάλ με την συγκλονιστική παρουσία τους στις εξέδρες και ετοιμάζονται για μία ακόμα παράσταση, κάνοντας... κατάληψη στις εξέδρες του "Αλ Μπάιτ" για τον ημιτελικό με την Γαλλία.

Το Μουντιάλ στο Κατάρ είναι γεμάτος από εκπλήξεις, ανατροπές και αποτελέσματα που δεν τα περιμένεις με καταποντισμούς των φαβορί και εκτόξευση των αουτσάιντερ και η ομάδα που εμπεριέχει όλα τα παραπάνω δεν είναι άλλη από το Μαρόκο.

Οι Βορειοαφρικανοί έκαναν το πρώτο μπαμ στον όμιλο που βρίσκονταν, παίρνοντας με το σπαθί τους την πρώτη θέση, μπροστά από την Κροατία, και πετώντας εκτός συνέχειας το Βέλγιο, ενώ στα νοκ-άουτ έδωσαν ρεσιτάλ, με την ομάδα του Ρεγκραγκί να πιάνει αιχμάλωτες τις δύο σπουδαίες εκπροσώπους της ιβηρικής χερσονήσου, Ισπανία και Πορτογαλία.

Στα πέντε ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι Μαροκινοί ένιωθαν κάτι παραπάνω από οικεία έχοντας τρομερή βοήθεια από το κοινό τους στις εξέδρες, ωστόσο ό,τι έχει προηγηθεί δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που... έπεται.

Αναφερόμαστε στη μάχη με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία με φόντο τον τελικό, όπου το Μαρόκο θα γίνει η πρώτη ομάδα της Αφρικής που θα παίξει σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα "λιοντάρια του Άτλαντα" να αναμένεται να ζήσουν μία ασύλληπτη ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της Equipe, Χανίφ Μπερκάν, υπολογίζεται πως θα δηλώσουν παρών στο γήπεδο 45.000 οπαδοί του Μαρόκου έναντι μόλις 4.000 Γάλλων, σε ένα γήπεδο (Αλ Μπάιτ) που χωράει συνολικά 68.000 θεατές.

Κάποιοι εξ αυτών δεν είναι ακόμα στο Κατάρ αφού μέχρι την Τετάρτη προβλέπονται 30 έξτρα πτήσεις από το Μαρόκο στην Ντόχα, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μαρόκου να κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά της για να ικανοποιήσει τους πιστούς οπαδούς της, έχοντας εξασφαλίσει 3.500 εισιτήρια που θα τα διαθέσει δωρεά στον κόσμο.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ