ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Είστε έτοιμοι; Οι Λατινοαμερικάνοι σίγουρα!

Μουντιάλ 2022: Είστε έτοιμοι; Οι Λατινοαμερικάνοι σίγουρα!
SPORT24

Η ώρα για τη μεγαλύτερη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κι αν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζει ήδη από τις πρώτες στιγμές στην Ντόχα, αυτό είναι η χρωματική παλέτα από την παρουσία των φιλάθλων.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, της διοργάνωσης που περίμενε ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης εδώ και τέσσερα χρόνια. Το πιο ωραίο απ όλα ήταν πως το ήδη από το αεροδρόμιο της Αθήνας έβλεπες φιλάθλους να ταξιδεύουν για την Ντόχα, με τη φανέλα του αγαπημένου τους παίκτη. Εν προκειμένω, πολλοί με αυτή του Λιονέλ Μέσι.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Οι πρώτες εικόνες από την Ντόχα:

Για να φτάσουμε εν συνεχεία στην πρωτεύουσα του Κατάρ, λίγες ώρες αργότερα και να συναντήσουμε μια μοναδική παλέτα χρωμάτων και εθνοτήτων. Το Μεξικό, το Εκουαδόρ, η Δανία, οι ΗΠΑ, η Κόστα Ρίκα και η Γερμανία έχουν ήδη φιλάθλους στην χώρα, ανθρώπους που είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν για κάθε γκολ και να... μείνουν εδώ μέχρι το βράδυ του τελικού, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Η ησυχία που χαρακτηρίζει ως επί το πλείστον την Ντόχα είναι έτοιμη να "σπάσει" από τις ιαχές και τα τραγούδια του κόσμου, την ώρα που οι διοργανωτές κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να έχουν τους πάντες ικανοποιημένους. Η προσπάθεια ενημέρωσης και βοήθειας προς κάθε επισκέπτη που φτάνει στο Κατάρ είναι αξιοσημείωτες και αποδεδειγμένα δείχνουν το μέγεθος της προετοιμασίας που έχει κάνει η χώρα.

Το θέμα βέβαια είναι τι θα κάνει στο γήπεδο, εκεί όπου κοντράρεται με το Εκουαδόρ. Μια ομάδα που δεν έχει το ταλέντο των υπολοίπων της Λατινικής Αμερικής, αλλά σίγουρα θέλει να κάνει μπόλικο "θόρυβο" με το "καλημέρα" της διοργάνωσης. Αντικειμενικά, μπορεί να τα καταφέρει, αν μπορέσει να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και να αφήσει στην άκρη την ορμητικότητα με την οποία θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα βέβαια θα φανούν στο γήπεδο. Εκεί θα αποδειχθεί ποιος είναι έτοιμος και ποιος όχι. Ποιος μπορεί να αντέξει την πίεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ποιος λυγίζει από αυτή.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ