ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Χουάνγκ: "Στον Ολυμπιακό μού είπαν πως η Κορέα αξίζει να στοχεύει την πρόκριση"

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στην αναμέτρηση της Νότιας Κορέας κόντρα στο Ιράκ
Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στην αναμέτρηση της Νότιας Κορέας κόντρα στο Ιράκ 2021 AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ αναφέρθηκε στην παρουσία του στην εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας, όπως και στην υποστήριξη που έλαβε από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ βρίσκεται ήδη στην Ντόχα όπου προετοιμάζεται ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη Νότια Κορέα να δίνει την πρώτη της μάχη στους ομίλους κόντρα στην Ουρουγουάη στις 24 Νοεμβρίου.

"Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια απ' όταν κλήθηκα για πρώτη φορά στην εθνική της Κορέας και έχω ωριμάσει από τότε. Έχω περισσότερη πίστη στον εαυτό μου και εκπληρώνω έναν έναν τους στόχους που έχω θέσει. Θα απολαύσω τη διοργάνωση" δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο μέσος του Ολυμπιακού.

Για την κατάστασή του ανέφερε: "Έρχομαι έχοντας παίξει ολόκληρο παιχνίδι πρόσφατα με την ομάδα μου και είμαι κουρασμένος, όμως νομίζω ότι έκανα τη μικρότερη δυνατή απόσταση από την Ελλάδα στο Κατάρ σε σχέση με τους άλλους συμπαίκτες μου στην Εθνική. Eίμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με την ομάδα μου έτσι δεν θα έχω προβλήματα".

Επιπλέον αναφέρθηκε στη στήριξη που έλαβε από τους συμπαίκτες του στους Πειραιώτες: "Οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό μου έδωσαν συγχαρητήρια και μού είπαν πως η Κορέα είναι μία ομάδα που αξίζει να στοχεύει στην πρόκριση στη φάση των 16. Είδα μέσα από την αντίδρασή τους πως δεν πρέπει να φοβάμαι".

Ακόμη μίλησε με τα καλύτερα λόγια και στον Ουί Τζο Χουάνγκ: "Θεωρώ πως θα δείξει καλή εικόνα ξανά, γιατί έχει μεγάλη εμπειρία και έχει ξεπεράσει δυσκολίες. Ό,τι και να λένε είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά στην Κορέα, η οποία είναι μία εθνική ομάδα που έχει φτάσει μακριά".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ