ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Αργεντινός MMAer ζητά από τον Κανέλο Άλβαρες να αφήσει τον Μέσι ήσυχο και να παλέψει μαζί του

Μουντιάλ 2022: Αργεντινός MMAer ζητά από τον Κανέλο Άλβαρες να αφήσει τον Μέσι ήσυχο και να παλέψει μαζί του
2022 CHASE STEVENS / ASSOCIATED PRESS

Ο Σαντιάγο Ποντσινίμπιο υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του και κάλεσε τον Μεξικανό μποξέρ να παλέψει μαζί του. "Τα βάζεις με αυτόν, τα βάζεις με ολόκληρη την Αργεντινή".

Οι απειλές του Μεξικανού μποξέρ Κανέλο Άλβαρες στον Μέσι, θεωρώντας ότι πάτησε φανέλα του Μεξικού κατά τους πανηγυρισμούς του στα αποδυτήρια έχει προκαλέσει ξεσηκωμό στην Αργεντινή, με συμπαίκτες, φίλους ή απλά θαυμαστές του ο σταρ της Παρί να μπαίνουν στη μέση για να τον υπερασπιστούν.

Μετά τον Σέρχιο Αγουέρο που απάντησε στον Κανέλο Άλβαρες, ήρθε η σειρά ενός άλλου Αργεντινού να βγει... μπροστά για τον Μέσι, αυτή τη φορά λίγο πιο επιθετικά.

Ο λόγος για τον MMAer, Σαντιάγο Ποντσινίμπιο, ο οποίος μίλησε σε σχετική με το MMA ιστοσελίδα, καλώντας τον Μεξικανό μποξέρ να αφήσει ήσυχο το Μέσι και... προσκαλώντας τον σε μεταξύ τους μονομαχία.

"Τσαντίστηκα. Δεν έχει νόημα να απειλείς τον Μέσι. Όλοι γνωρίζουν την καριέρα του. Αν δεν ξέρει, ας μην μιλά καλύτερα. είναι φυσιολογικό οι παίκτες να πετούν φανέλες στο έδαφος, είναι όλες ιδρωμένες. Ο Μέσι δεν έκανε τίποτα το ασεβές. Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι είναι άψογος αθλητής και ένας άνθρωπος με σεβασμό", είπε αρχικά ο Αργεντινός, ο οποίος, αφού τόνισε πως ο Άλβαρες "θέλει προσοχή" μετά το ξέσπασμά του στα social media, πρόσθεσε:

"Ο Μέσι είχε ένα εξαιρετικό ματς. Ήμουν αναστατωμένος. Αδερφέ, αν θέλεις να παλέψεις, εγώ είμαι έτοιμος. Αλλά άσε τον Μέσι. Αν τα βάζεις με αυτόν, τα βάζεις με ολόκληρη την Αργεντινή. Μην τον ενοχλείς".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ