ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο Μέσι βγήκε από το αεροπλάνο με το τρόπαιο στα χέρια του

Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Μουντιάλ
Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Μουντιάλ 2022 GUSTAVO GARELLO/AP IMAGES

Η στιγμή που ένα ολόκληρο έθνος περίμενε για δεκαετίες έφτασε, με την αποστολή της Αργεντινής να φτάνει στο Μπουένος Άιρες ως θριαμβεύτρια από το Κατάρ και τον Λιονέλ Μέσι να βγαίνει από το αεροπλάνο με το τρόπαιο του Μουντιάλ στα χέρια του.

Χαρά, υπερηφάνεια, έκσταση! Όλα αυτά τα συναισθήματα διαπερνούν από το βράδυ της Κυριακής (18/12) εκατομμύρια φίλους της Αργεντινής σε κάθε γωνιά του πλανήτη και από το πρωί της Τρίτης, είναι δεδομένο πως οι χτύποι της καρδιάς θα χτυπούν πιο δυνατά.

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο Μέσι βγήκε από το αεροπλάνο με το τρόπαιο στα χέρια του
PRINT SCREEN

Και αυτό γιατί η αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρα έφτασε στο Μπουένος Άιρες με πτήση από την Ρώμη, με τον Λιονέλ Σκαλόνι και τους παίκτες να εμφανίζονται στο αεροδρόμιο της Εσέισα και τον Λιονέλ Μέσι να κλέβει την παράσταση, κρατώντας στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ.

Πίσω του ακολουθούσαν οι συμπαίκτες του στην αλμπισελέστε, με όλη την ομάδα να επιβιβάζεται κατόπιν σε ανοιχτό πούλμαν ώστε να τους μεταφέρει στην πλατεία Οβελίσκου και να συνεχιστεί από εκεί το μεγάλο πάρτι με τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών τους.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ