ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Είναι το όνειρό σου που μας οδηγεί

Φίλοι της Αργεντινής στο Κατάρ με τη σημαία και τον Μέσι
Φίλοι της Αργεντινής στο Κατάρ με τη σημαία και τον Μέσι SPORT24

Οι φίλοι της Αργεντινής είναι κατενθουσιασμένοι με την πρόκριση στους "4" του Μουντιάλ 2022, καθώς το όνειρο για τον Μέσι και την παρέα του πλησιάζει. Άλλωστε το όνειρο δεν είναι μόνο του "Pulga" αλλά όλου του αργεντίνικου λαού.

Η Αργεντινή υπέφερε, αλλά τα κατάφερε. Ο Λιονέλ Μέσι άντεξε στο ψυχόδραμα του Λουσαΐλ και πανηγύρισε και πάλι στο τέλος με τους συμπαίκτες του. Αυτή τη φορά την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Αργεντινοί που επισκέφτηκαν την Ντόχα, αλλά και οι πολυάριθμοι επισκέπτες διαφορετικών εθνοτήτων που βρίσκονται στην πρωτεύουσα του Κατάρ και υποστηρίζουν την "αλμπισελέστε" ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τα πάντα όμως -και εκεί- ξεκινούν και τελειώνουν στον Pulga. Όπως η σημαία που σήκωσαν οι Αργεντινοί από την Κόρδοβα, αφιερωμένο στον Μέσι με τίτλο: "Είναι το όνειρό σου που μας οδηγεί".

Το όνειρο του Λίο, των όνειρο όλων των Αργεντινών στο Μπουένος Άιρες, στην Ντόχα, σε όλο τον κόσμο.

Η φωτογραφία με τους φίλους της Αργεντινής, τη σημαία τους και τον Λιονέλ Μέσι:

Φίλοι της Αργεντινής στο Κατάρ με τη σημαία και τον Μέσι
Φίλοι της Αργεντινής στο Κατάρ με τη σημαία και τον Μέσι SPORT24


Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ