ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Έφτασε στο Μπουένος Άιρες η πτήση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Έφτασε στο Μπουένος Άιρες η πτήση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας
PRINT SCREEN

Η στιγμή που όλοι οι Αργεντινοί περίμεναν, ώστε να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο πάρτι, έφτασε, με το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της αλμπισελέστε να προσγειώνεται στο Μπουένος Άιρες.

Η εθνική Αργεντινής προσέφερε απλόχερα στους οπαδούς τους την ευκαιρία να ζήσουν το απόλυτο όνειρο, ανεβαίνοντας στην κορυφή του κόσμου για τρίτη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από 36 χρόνια και τώρα είναι όλα έτοιμα για μία μοναδική και ανεπανάληπτη γιορτή.

Και αυτό γιατί η αδημονία του κόσμου για την επιστροφή των ηρώων στη βάση τους έλαβε τέλος, με την πτήση που μετέφερε την αποστολή της αλμπισελέστε από την Ρώμη στο Μπουένος Άιρες να φτάνει στις 02:23 τα ξημερώματα της Τρίτης (07:23 ώρα Ελλάδας) στο αεροδρόμιο της Εσέισα.

Μάλιστα, με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο, δύο πυροσβεστικά οχήματα δημιούργησαν μία αψίδα με ρίψεις νερού προκειμένου να τιμήσουν τους θριαμβευτές, την ώρα που ο κόσμος ολοένα και πλήθαινε στην ευρύτερη περιοχή, για να αποθεώσει τα ινδάλματά του.

Όσον αφορά στο πώς θα συνεχιστεί το πάρτι, οι παίκτες θα πάνε με πούλμαν στην πλατεία Οβελίσκου, για να πάρουν μέρος σε μία μεγαλειώδη παρέλαση την οποία θα παρακολουθήσουν διά ζώσης εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ