ΠΑΟΚ

Μουργκ: “Χαρούμενος από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ”

Ο Τόμας Μουργκ στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Eurokinissi Sports

Ο Αυστριακός μέσος, Τόμας Μουργκ, έκανε το δικό του απολογισμό για το 2020 με ορόσημα την γέννηση του γιου του και τη μεταγραφή του στο Δικέφαλο.

Ο Τόμας Μουργκ στο ξεκίνημα του 2021 χαρακτήρισε χρονιά με σκαμπανεβάσματα αυτήν που πέρασε τονίζοντας ωστόσο ότι για τον ίδιο κυριάρχησαν οι όμορφες στιγμές.

“Το 2020 ήταν μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα, αλλά ευτυχώς για μένα οι όμορφες στιγμές κυριάρχησαν. Ο γιος μου γεννήθηκε τον Αύγουστο. Λίγο μετά αποφάσισα να αφήσω τη Ραπίντ Βιέννης και να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στο εξωτερικό, μετακομίζοντας στον ΠΑΟΚ.

Εισέπραξα ένα θερμό καλωσόρισμα όταν έφτασα και είμαι χαρούμενος από την πρώτη μέρα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους, ιδιαίτερα τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τον κόσμο μας. Εύχομαι για όλους έναν ευτυχισμένο νέο χρόνο κι ένα 2021 γεμάτο αισιοδοξία” έγραψε στο Instagram ο μέσος του Δικεφάλου.

Δείτε το μήνυμα του εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ