Μουντιάλ 2026: Ο Τούχελ έριξε την πρώτη μπαλιά πριν από αγώνα μπέιζμπολ στο Κάνσας

Ο Τόμας Τούχελ και αντιπροσωπεία των παικτών της εθνικής Αγγλίας άφησαν για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 και έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα σε αγώνα μπέιζμπολ στο Κάνσας.
Η εθνική Αγγλίας άρχισε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 καθώς επιβλήθηκε με σκορ 4-2 της Κροατίας στο “Dallas Stadium” και είναι πλέον πολύ κοντά στο να βρεθεί στα νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης.
Το επόμενο ματς των “τριών λιονταριών” στον 12ο όμιλο είναι προγραμματισμένο για τις 23 Ιουνίου και θα τους φέρει απέναντι στην Γκάνα στο “Boston Stadium” της Μασαχουσέτης, με τους Άγγλους να βρίσκουν λίγο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά τους και να δίνουν ξεχωριστό χρώμα σε αναμέτρηση μπέιζμπολ.
Συγκεκριμένα σε ματς στο Ντάλας μεταξύ των Κάνσας Σίτι Ρόαγιαλς και των Σεντ Λούις Κάρντιναλς, με τον Τόμας Τούχελ και τους Κέιν, Έζε και Άντερσον όχι μόνο να δηλώνουν “παρών” αλλά τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό να κάνει την πρώτη μπαλιά στον αγώνα.