Μουντιάλ 2026: Ο Ρισάρλισον πανηγύρισε με αδιανόητο τρόπο στο σπίτι του το γκολ του Τόρες κόντρα στην Αργεντινή

Ο Ρισάρλισον υποστήριζε φανατικά την Ισπανία στον τελικό του Μουντιάλ 2026 με αντίπαλο την Αργεντινή, με τον Βραζιλιάνο να πανηγυρίζει μάλιστα έξαλλα στο σπίτι του το γκολ του Φεράν Τόρες που υπέγραψε τον θρίαμβο της ρόχα.
Η Αργεντινή λαχταρούσε την back-to-back κατάκτηση Μουντιάλ για να φτάσει τα τέσσερα τρόπαια (όσα έχει η Γερμανία και η Ιταλία) και να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την πολυνίκη της διοργάνωσης, Βραζιλία, όμως η Ισπανία δεν της επέτρεψε να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρό της.
Η ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε ήταν καλύτερη στο μεγάλο παιχνίδι της 19ης Ιουλίου στο “Metlife Stadium” της Νέας Υόρκης και πανηγύρισε στο φινάλε του τελικού μία πανάξια νίκη, με το γκολ του Φεράν Τόρες στην παράταση να μην πανηγυρίζεται μόνο από δεκάδες εκατομμύρια Ισπανούς αλλά και από… Βραζιλιάνους.
Τρανό παράδειγμα ο πανηγυρισμός του Ρισάρλισον στο σπίτι του όπου έκανε βουτιά αμέσως μετά από την επίτευξη του γκολ από τον Φεράν Τόρες, με τον 29χρονο επιθετικό της Τότεναμ να μην επιθυμεί σε καμία περίπτωση να δει χαρούμενους τους Αργεντινούς λόγω της παραδοσιακής κόντρας της Σελεσάο με την Αλμπισελέστε και να το δείχνει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.