Μουντιάλ 2026: Μέσα ο Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

O Kάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε την αποστολή της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού, με τον Νεϊμάρ να είναι διαθέσιμος.
Η Βραζιλία ξεκινάει σύντομα την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Κάρλο Αντσελότι να ανακοινώνει τους 26 παίκτες που θα βρεθούν στην αποστολή της Σελεσάο. Το μεγάλο μυστήριο ήταν τι θα συμβεί με τον Νεϊμάρ, ο οποίος τελικά συμπεριελήφθη κανονικά στις κλήσεις του Ιταλού προπονητή.
Αυτό θα είναι το 4ο Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ, ο οποίος μπαίνει σ’ ένα κλειστό κλαμπ Βραζιλιάνων, το οποίο αποτελείται από τους Καστίλιο, Τζάλμα Σάντος, Νίλτον Σάντος, Πελέ, Έμερσον Λεάο, Καφού, Ρονάλντο, Τιάγκο Σίλβα.
Ο Αντσελότι δεν θα έχει μαζί του τους τραυματίες Μιλιτάο, Ροντρίγκο και Εστεβάο, ενώ αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Ζοάο Πέδρο της Τσέλσι. Το πρώτο ματς της Βραζιλίας θα είναι στις 14 Ιουνίου κόντρα στο Μαρόκο, ενώ στον όμιλο βρίσκονται επίσης η Σκωτία και η Αϊτή.
Η αποστολή της Βραζιλίας:
- Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Φενέρμπαχτσε), Βέβερτον (Γκρέμιο)
- Αμυντικοί: Άλεξ Σάντρο (Φλαμένγκο), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Ντανίλο (Φλαμένγκο), Ντόουγκλας Σάντος (Ζενίτ), Γκάμπριελ Μαγκαλιάες (Άρσεναλ), Ιμπάνιες (Αλ Αχλί), Λέο Περέιρα (Φλαμένγκο), Μαρκίνιο (Παρί), Γουέσλεϊ (Ρόμα)
- Μέσοι: Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Κασεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντανίλο (Μποταφόγκο), Φαμπίνιο (Αλ Ιτιχάντ), Λούκας Πακετά (Φλαμένγκο)
- Επιθετικοί: Έντρικ (Λιόν), Γκάμπριελ Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Ίγκορ Τιάγκο (Μπρέντφορντ), Λουίζ Ενρίκε (Ζενίτ), Ματέους Κούνια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νεϊμάρ (Σάντος), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Ράγιαν (Μπόρνμουθ), Βινίσιους (Ρεάλ)