ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 2026

Μουντιάλ 2026, Εθνική Ισπανίας: Το απίθανο ρεκόρ που κυνηγά ο Ογιαρθάμπαλ

AP Photo/Mark J. Terrill

Η Ισπανία κοντράρεται με την Πορτογαλία σε μια μεγάλη μάχη για τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2026 (06/07, 22:00), με τον Μίκελ Ογιαρθάμπαλ να κυνηγά ένα απίθανο ρεκόρ στη διοργάνωση.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία (06/07, 22:00) σε μια μεγάλη μάχη στο πλαίσιο των προημιτελικών του Μουντιάλ 2026.

Κορυφαίος σκόρερ για τη φούρια ρόχα στη φετινή διοργάνωση είναι ο Μίκελ Ογιαρθάμπαλ, ο οποίος μετράει τέσσερα τέρματα, με την επίδοση αυτή να τον φέρνει στην τρίτη θέση των Ισπανών σκόρερ σε μια διοργάνωση στην ιστορία του θεσμού.

Οι δύο θρύλοι που κυνηγά ο Ογιαρθάμπαλ είναι ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο οποίος είχε σκοράρει τέσσερις φορές στον ίδιο αγώνα απέναντι στη Δανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 και ο Νταβίντ Βίγια, που είχε ισοφαρίσει την ίδια επίδοση στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010, όταν αναδείχθηκε μάλιστα και πρωταθλητής κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ