Μουντιάλ 2026, Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Λιονέλ Σκαλόνι και Μπουμπίστα για την αναμέτρηση της Αργεντινής απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι για τη φάση των 32 του Μουντιάλ 2026.
Η Αργεντινή μπαίνει στην μάχη των νοκ-άουτ και αντιμετωπίζει στο Μαϊάμι το Πράσινο Ακρωτήρι (4/7, 01:00) για τη φάση των 32 του Μουντιάλ 2026.
Περίπου 1,5 ώρα πριν την σέντρα έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες που διάλεξαν οι Λιονέλ Σκαλόνι και Μπουμπίστα για την επικείμενη αναμέτρηση.
Φιγουράρει φυσικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την 30η συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.
Οι ενδεκάδες
Αργεντινή: Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Μαρτίνες, Μεδίνα, Μακ Άλιστερ, Φερνάντες, Ντε Πολ, Αλμάδα, Μέσι, Μαρτίνες
Πράσινο Ακρωτήρι: Βοζίνια, Μορέιρα, Πίκο, Ντίνεϊ, Καμπράλ, Λενίνι, Μέντες, Ντουάρτε, Ντουάρτε, Καμπράλ, Ντα Κόστα