Μουν: “Θα επιστρέψω στην Ελλάδα”

Τι κοινό έχουν οι Μάτος, Γκάμπριελ, Μπιάρσμιρ και Μπράις Μουν... Δεν αποκλείεται από την νέα σεζόν να φορούν και πάλι τα "πράσινα". "Θα επιστρέψω στην Ελλάδα την ερχόμενη σεζόν" είπε ο Νοτιοαφρικάνος αμυντικός στην πατρίδα του.
Ένας-ένας οι δανεικοί παίκτες του Παναθηναϊκού δηλώνουν τις προθέσεις τους για την νέα χρονιά.
Έτσι μετά τα όσα έχουν υποστηρίξει οι Μάτος, Γκάμπριελ και πρόσφατα ο Μπιάρσμιρ ήρθε η σειρά του Μπράις Μουν να δηλώσει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει.
Ο Νοτιοαφρικάνος μεσοαμυντικός, ο οποίος πέρασε τη φετινή χρονιά στην πατρίδα του με τον δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό στους Γκόλντεν Άροους είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Παρόλο που τόσο στην πατρίδα του άλλα και στο πέρασμά του από την Ελλάδα (Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στις εκάστοτε ομάδες, είναι έτοιμος για μια νέα αρχή.
” Έχω ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι την επόμενη χρονιά και θα επιστρέψω στην Ελλάδα την ερχόμενη σεζόν “, υποστήριξε στην ιστοσελίδα “kickoff.com, ο κοντόσωμος άσος που όπως αναφέρει το περιβάλλον του θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.
Στο δημοσίευμα εκτός από τα παραπάνω αναφέρεται πως εκκρεμεί στο δικαστήριο που είναι σε βάρος του ποδοσφαιριστή η υπόθεση για ανθρωποκτονία λόγω απρόσεκτης οδήγησης το 2009, γεγονός που είχε ταράξει τον ίδιο και την οικογένειά του.