Μόρις: “Θα είναι μια σπουδαία χρονιά”

"Είμαι εδώ πρώτα από όλα για να βοηθήσω την ομάδα. Θα είναι μια σπουδαία χρονιά" είπε ο Μόρις στην παρουσίασή του από την Ουέλβα
Ο Νοτιοαφρικάνος αμυντικός μετά τον αποχαιρετισμό την Δευτέρα το μεσημέρι στους “πράσινους” στο “Ελ. Βενιζέλος” (εκεί όπου περίμενε να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα με την άφιξη του “τριφυλλιού”) παρουσιάστηκε από την Ουέλβα.
Ο νέος σταθμός στην καριέρα του πρώην διεθνή άσου του Παναθηναϊκού είναι η Ρεκρεακτίβο Ουέλβα και ήδη από την Τρίτη φόρεσε την νέα “κυανόλευκη” φανέλα κάνοντας τις παρακάτω δηλώσεις:
”
Είμαι εδώ πρώτα από όλα για να βοηθήσω την ομάδα, να δουλέψω και να παλεύω κάθε μέρα. Ελπίζω πως θα είναι μια σπουδαία χρονιά για όλους και πιστεύω πως θα ευχαριστηθώ πολύ.
Πέρυσι παρακολούθησα πολλά παιχνίδια της Ουέλβα από την τηλεόραση και γνωρίζω τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για την πόλη
“.
Αξίζει να θυμήσουμε πως ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ισπανικό σύλλογο υπάρχει συμφωνία για το δανεισμό του παίκτη για την περίοδο 2008-09 έναντι του ποσού των 150.000 ευρώ με οψιόν αγοράς περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.