ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μοράτα: "Νιώθω την Γιουβέντους σαν το σπίτι μου"

Atletico Madrid's Alvaro Morata controls the ball during the Spanish Super Cup semifinal soccer match between Barcelona and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Friday, Jan. 10, 2020. (AP Photo/Amr Nabil)
Atletico Madrid's Alvaro Morata controls the ball during the Spanish Super Cup semifinal soccer match between Barcelona and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Friday, Jan. 10, 2020. (AP Photo/Amr Nabil) AP

Ο Άλβαρο Μοράτα επέστρεψε στην Γιουβέντους ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης με οψιόν αγοράς και δήλωσε έτοιμος για ένα ακόμη υπέροχο ταξίδι στους μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τον δανεισμό του Άλβαρο Μοράτα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2021 αντί 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μοράτα μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης των μπιανκονέρι στο Juventus TV, τονίζοντας ότι η Γιουβέντους είναι σαν το σπίτι του, ενώ δηλώνει έτοιμος για ένα ακόμη υπέροχο ταξίδι μετά την επιστροφή του, έπειτα από τέσσερα χρόνια.

"Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω εδώ. Είμαι χαρούμενος. Δεν μπορώ να περιμένω να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου. Η πρώτη μου φορά στην Γιουβέντους ήταν υπέροχη, αλλά τώρα είμαι πεπεισμένος ότι είμαι καλύτερος παίκτης και έχω ωριμάσει σε πολλά επίπεδα στην ζωή μου. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα ακόμη υπέροχο ταξίδι" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Πάντα θα είμαι έτοιμος για την Γιουβέντους. Είναι ένα υπέροχο κλαμπ και μία οικογένεια. Όταν είσαι σε ένα μέρος που το νιώθεις σαν το σπίτι σου, είναι πάντα ωραία η επιστροφή σου".

Όσο για τον προπονητή του Άντρεα Πίρλο υποστήριξε: "Η Γιουβέντους ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της καριέρας μου. Αυτή η ομάδα δεν είχε μόνο τον Άντρεα, αλλά πολλούς πρωταθλητές. Αν ο Άντρεα είναι το 50% αυτού που ήταν με την μπάλα, νομίζω ότι θα μάθουμε πολλά και η ομάδα θα παίζει πολύ καλά".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ