SERIE A

Μόντσα - Γιουβέντους: Ο Κυριακόπουλος έκανε πέναλτι αλλά ο Ντι Γκρεγκόριο σταμάτησε δις τον Βλάχοβιτς

Μόντσα - Γιουβέντους: Ο Κυριακόπουλος έκανε πέναλτι αλλά ο Ντι Γκρεγκόριο σταμάτησε δις τον Βλάχοβιτς
PRINT SCREEN

Η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι κόντρα στην Μόντσα, μετά από παράβαση του Κυριακόπουλου, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων σταμάτησε τον Βλάχοβιτς τόσο στην αρχική του εκτέλεση όσο και στο σουτ που έκανε αμέσως μετά.

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση του "U-Power Stadium" απέναντι στην Μόντσα και με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να τραβάει από τη φανέλα μέσα στην περιοχή της ομάδας του τον Καμπιάζο και τον διαιτητή να του δείχνει κίτρινη κάρτα και μαζί την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς για να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά από το ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Το ρόλο αυτό ανέλαβε ο Μικέλε Ντι Γκρεγκόριο, με τον 26χρονο Ιταλό πορτιέρε να πέφτει στη δεξιά γωνία του και να αποκρούει την εκτέλεση του Σέρβου, για να πάρει το ριμπάουν ο Βλάχοβιτς και να κάνει νέο πλασέ αλλά τον Ντι Γκρεγκόριο να προλαβαίνει να σηκωθεί και να πραγματοποιεί μία ακόμη πιο εντυπωσιακή επέμβαση κρατώντας το 0-0.

Το εντυπωσιακό είναι πως ένα λεπτό αργότερα η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ, από το κόρνερ που κέρδισε στη φάση του πέναλτι, με τον Νικολούσι να το εκτελεί και τον Ραμπιό να βρίσκει δίχτυα με ασύλληπτη καρφωτή κεφαλιά.

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ