ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Μόντριτς: "Να σταματήσουμε αυτή την ανοησία όπου σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι"

Ο Λούκα Μόντριτς κοντρολάρει την μπάλα στο Ίντερ - Ρεάλ στο Τζουζέπε Μεάτσο για το Champions League.
Ο Λούκα Μόντριτς κοντρολάρει την μπάλα στο Ίντερ - Ρεάλ © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Λούκα Μόντριτς θέλησε να πάρει θέση μέσω της σελίδας του στο Twitter για τη φρίκη στην Ουκρανία που συγκλονίζει όλο τον πλανήτη, με τον Κροάτη να θυμίζει τον πόλεμο που βίωσε ο ίδιος και να ζητάει να μπει τέλος στη δολοφονία αθώων ανθρώπων.

Βρισκόμαστε πλέον στην πέμπτη ημέρα από την άγρια εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία και ο πόλεμος χτυπάει πλέον απειλητικά την πόρτα όλου του πλανήτη, με τις φωνές δισεκατομμυρίων ανθρώπων να ενώνονται από κάθε γωνιά του κόσμου και να ζητούν να μπει τέλος σε αυτή την παράνοια που βιώνουμε.

Μία τέτοια είναι και του Λούκα Μόντριτς, με το νικητή της Χρυσής Μπάλας το 2018 να μην έχει ξεχάσει το σκληρό πρόσωπο του πολέμου που βίωσε σε νεαρή ηλικία, την εποχή του κατακερματισμού της Γιουγκοσλαβίας και του εμφυλίου στη χώρα του, και να απαιτεί ειρήνη.

"Μεγάλωσα σε περίοδο πολέμου και αυτό είναι κάτι που δεν το εύχομαι σε κανέναν. Πρέπει να σταματήσουμε τις ανοησίες, εξαιτίας των οποίων σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι. Θέλουμε ειρήνη", ήταν το μήνυμα του 36χρονου Κροάτη μέσου της Ρεάλ.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ