ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μοντέλα: "Κάποιοι παίκτες άλλων ομάδων είναι νεκροί, είμαστε στο έλεος των γεγονότων"

Ο προπονητής της Αντάνα Ντεμιρσπόρ, Βιτσέντσο Μοντέλα
Ο προπονητής της Αντάνα Ντεμιρσπόρ, Βιτσέντσο Μοντέλα @2018 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο τεράστιος σεισμός που συντάραξε την Τουρκία έχει αφήσει σε κατάσταση σοκ μία ολόκληρη χώρα, με τον Βιτσέντσο Μοντέλα να περιγράφει με μελανά χρώματα τα όσα έχουν συμβεί και να δηλώνει πως αρκετοί παίκτες άλλων ομάδων έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο σεισμός 7,8 της κλίμακας ρίχτερ που χτύπησε την Τουρκία, διέλυσε τη γειτονική χώρα, με τις μέχρι τώρα αναφορές να κάνουν λόγο για 1.500 νεκρούς και πάνω από 7.500 τραυματίες και τη λίστα αυτή να μεγαλώνει συνεχώς.

Ένας από τους ανθρώπους που βιώνει τα σκηνικά τρόμου και πανικού στην Τουρκία είναι και ο Βιντσέτσο Μοντέλα, με τον Ιταλό άλλοτε φορ των Ρόμα και Σαμπντόρια και νυν προπονητή της Αντάνα Ντεμιρσπόρ να προχωράει σε κατάθεση ψυχής μιλώντας σε μίντια της πατρίδας του.

"Το παιχνίδι που είχαμε να δώσουμε με την Ουμρανίγεσπορ αναβλήθηκε. Από την Κυριακή είμαστε στην Κωνσταντινούπολη. Η Αντάνα είναι στα 200 χιλιόμετρα από το επίκεντρο, όπου η κατάσταση είναι τραγική αλλά μάθαμε ότι υπάρχουν νεκροί και στην πόλη μας

Ο σεισμός ήταν δυνατός και εκεί, πολλοί παίκτες μου ανησύχησαν για τις οικογένειές τους. Μας ανέφεραν πως κατέρρευσαν κτίρια και πάρα πολύς κόσμος ήταν στους δρόμους τη νύχτα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ακόμα και το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένω στην Αδάνα ξέρω ότι εκκενώθηκε και ότι πήρε φωτιά", τόνισε ο Μοντέλα, ο οποίος αποκάλυψε πως η διοίκηση της ομάδας κάλυψε τα έξοδα για μία ξεχωριστή πτήση για τους συγγενείς των υπαλλήλων του συλλόγου ώστε να επιστρέψουν από την Αντάλια στην Αδάνα.

"Οι παίκτες είναι ανήσυχοι επειδή ο κόσμος εκεί είναι στο δρόμο και βρέχει. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά είμαστε όλοι ανήσυχοι και είμαστε στο έλεος των γεγονότων.

Έδωσα στην ομάδα 2-3 ημέρες ελευθερίας. Μόνο τις επόμενες ημέρες θα καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη. Κάποιοι παίκτες άλλων ομάδων είναι νεκροί", πρόσθεσε ο Μοντέλα.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ