ΑΕΚ

Μόνο ΑΕΚ για τον Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο εξέφρασε στη διοίκση της Λας Πάλμας την επιθυμία του να πάει στην ΑΕΚ, καθώς θεωρεί ότι στην Ένωση μπορεί να βρει το κατάλληλο περιβάλλον για να δείξει τον καλύτερό του εαυτό.

Την κατάσταση στα χέρια του πήρε ο Σέρχιο Αραούχο προκειμένου να καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη γι' αυτόν μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Στα 29 χρόνια του πια κι έχοντας περάσει κυρίως δύσκολες στιγμές στην Ισπανία αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Λας Πάλμας, ο Αργεντινός επιθετικός θέλει να αδράξει την τελευταία ευκαιρία που του παρουσιάζεται για ένα μόνιμο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, καθώς αυτή είναι η μοναδική ομάδα με την οποία δέθηκε πραγματικά και πιστεύει ότι μπορεί να τον βοηθήσει να παρουσιάσει τον καλύτερο εαυτό του τώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία της καριέρας του.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να κάνει ο ίδιος τη δική του προσπάθεια να φέρει τους δύο συλλόγους πιο κοντά, καθώς όπως γράψαμε και προσφάτως ο ίδιος και η ΑΕΚ έχουν ήδη φτάσει σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με πάγιες ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SPORT24, ο Αργεντινός επιθετικός έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο αυτής, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρες, όπου τους εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στην Ένωση, καθώς θεωρεί ότι ο κύκλος του στην ομάδα των Κανάριων Νήσων έχει κλείσει.

Υπενθυμίζεται ότι τα ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τονίζαν σε παλιαότερα δημοσιεύματα ότι η ΑΕΚ έχει ήδη προχωρήσει σε αύξηση της προσφοράς της για την αγορά του ποδοσφαιριστή στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό είναι άλλωστε και το ταβάνι της «Ενωσης», κάτι που και ο Αραούχο γνωρίζει για αυτό θέλησε να μεταφέρει προς τη διοίκηση του συλλόγου που αγωνίζεται την επιθυμία του να γίνει αποδεκτή αυτή η πρόταση. Θέλει βέβαια λεπτό χειρισμό αυτό, καθώς ο πρόεδρος της Λας Πάλμας είναι ιδιαίτερα ιδιόρρυθμος.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ