ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μονγκέ: “Από Δευτέρα ξαναμιλάμε για Σάντσες”

Ο μάνατζερ του Σάντσες, Κριστόφ Μονγκέ, μίλησε για τους "φανταστικούς" οπαδούς του Ολυμπιακού και τον "σπουδαίο" πρόεδρό του και τόνισε πως με τη λήξη του Σαμπιονά θα ξαναέχει επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεταγραφή του παίκτη.

Ο Μονγκέ μίλησε στην ιστοσελίδα “The player.gr” και ανέφερε για μία ακόμη φορά ότι έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν η Βαλενσιέν δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στο γαλλικό πρωτάθλημα κόντρα στη Νις την Κυριακή.

Ο Σάντσες έχει σαν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή την ομάδα του τη Βαλενσιέν και την αποφυγή του υποβιβασμού από το Σαμπιονά. Ωστόσο έχουμε μιλήσει με τον κύριο Μαρινάκη για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Έχουν γίνει επαφές“, είπε χαρακτηριστικά ο Μονγκέ.

Μετά την Κυριακή και το μεγάλο ματς κόντρα στη Νις, θα ξανά μιλήσουμε πιο άνετα με τον κύριο Μαρινάκη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού“.

Καθόλου φειδωλός δεν ήταν πάντως στα κολακευτικά λόγια για τους “ερυθρόλευκους”, κάτι που δείχνει πως βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνηση του πελάτη του στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με βαρύ όνομα στην Ευρώπη. Έχει φανταστικούς οπαδούς που αγαπούν την ομάδα τους και έναν σπουδαίο πρόεδρο. Έχω πολύ καλή εικόνα“.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο “δέλεαρ” της συμμετοχή στο Champions League. ” Είναι κάτι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Σίγουρα αποτελεί δέλεαρ για έναν παίκτη σαν τον Κάρλος Σάντσες να συμμετάσχει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις“.

Από τα λόγια του Μονγκέ προκύπτει πως το θέμα κρατιέται “ζεστό” τόσο από την πλευρά του Ολυμπιακό όσο και απ’ αυτήν του παίκτη και από Δευτέρα αναμένουμε τα …σπουδαία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ