ΗΡΑΚΛΗΣ

Μονεμβασιώτης: “Αποφασίσαμε με βάση το συμφέρον του Ηρακλή και εξασφαλίσαμε ένα μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο”

INTIME

Ο Παναγιώτης Μπνεμβασιώτης ξεκαθάρισε τη στάση του Ηρακλή και επιβεβαίωσε τη συμφωνία σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, στο περιθώριο της παρουσίασης του Βάλτερ Ματσάρι, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά με τόσο ξεκάθαρο τρόπο αναφορικά με τη στάση του Ηρακλή στην πρόσφατη ψηφοφορία για την προεδρία της Stoiximan Super League, δίνοντας τη δική του απάντηση για την επιλογή που έκαναν οι Κυανόλευκοι και συνδέοντάς τη άμεσα με το συμφέρον της ομάδας σε οικονομικό επίπεδο.

Παράλληλα, μέσα από την τοποθέτησή του προέκυψε ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά και επίσημα, από τα χείλη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, ότι ο Ηρακλής τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει τηλεοπτική στέγη στη νέα πλατφόρμα που ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την ψήφο της ομάδας στην πρόσφατη διαδικασία της λίγκας, ανέφερε: “Εμείς αποφασίζουμε με βάση το συμφέρον του Ηρακλή και μόνο. Πήγαμε με εκείνους, οι οποίοι υποστηρίζουν την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών. Αυτό, διότι η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να εξασφαλίζουν τεράστια συμβόλαια και οι υπόλοιπες μικρά.

Επίσης, μέσω των επιλογών μας, εξασφαλίσαμε ένα μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο για την ομάδα, καθώς, αν προτιμούσαμε μία από τις δύο υπάρχουσες πλατφόρμες, θα παίρναμε λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο και ουσιαστικά θα έπρεπε να εγκαταλείψουμε την κατηγορία. Πάντοτε θα είμαστε ανεξάρτητοι, πάντοτε θα επιλέγουμε με προτεραιότητα το συμφέρον του Ηρακλή!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ