LIGUE 1

Μονακό - Στρασμπούρ 1-1: Τρίτη σερί ισοπαλία για τους Μονεγάσκους

Ο Κέβιν Φόλαντ της Μονακό σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Παρί για τον τελικό του Coupe de France 2020-2021 στο "Σταντ ντε Φρανς", Παρίσι | Τετάρτη 19 Μαΐου 2021
Ο Κέβιν Φόλαντ της Μονακό σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Παρί για τον τελικό του Coupe de France 2020-2021 στο "Σταντ ντε Φρανς", Παρίσι | Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 © 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Η Μονακό αναδείχθηκε ισόπαλη για τρίτη σερί αγωνιστική και το 1-1 με τη Στρασμπούρ την αφήνει πίσω στο κυνήγι των ευρωπαϊκών "εισιτηρίων" της Ligue 1.

Δύο πέναλτι μέσα σε λίγα λεπτά έγραψαν την ιστορία του 1-1 της Μονακό με τη Στρασμπούρ στο "Λουί Ντε" για τη 15η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γουισάμ Μπεν Γεντέρ από τα 11 μέτρα στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου κι ενώ ο Γάλλος επιθετικός είχε δοκάρι νωρίτερα. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στην πρώτη φάση του 2ου ημιχρόνου και ισοφάρισαν με τον Λουντοβίκ Αζόρκ. Το σκορ έμεινε ισόπαλο μέχρι τέλους με τις δύο ομάδες να μην έχουν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια και η Μονακό έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς νίκη και για τρίτο σερί στην ισοπαλία.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία στη Ligue 1

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ