ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Ο Ριμπολόβλεφ αναζητά αγοραστή για τους Μονεγάσκους, γράφει η "Equipe"

Μονακό: Ο Ριμπολόβλεφ αναζητά αγοραστή για τους Μονεγάσκους, γράφει η "Equipe"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι έτοιμος να προχωρήσει στην πώληση της Μονακό σύμφωνα με την "Equipe", με το έγκυρο γαλλικό μέσο να αποκαλύπτει πως ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος έχει ήδη εξουσιοδοτήσει μία τράπεζα για να μελετήσει την αγορά.

Τέλος ενός κύκλου και ανατολή μίας νέας εποχής για την Μονακό μετά από 13 χρόνια; Πολύ πιθανό, με την "Les Échos" να αποκαλύπτει την Κυριακή πως ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι έτοιμος να προχωρήσει στην πώληση του συλλόγου και για αυτό το λόγο να έχει εξουσιοδοτήσει ήδη μία τράπεζα να κάνει το σχετικό έλεγχο στην αγορά.

Οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από την "Equipe", με το έγκυρο γαλλικό μέσο να αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος και πλειοψηφικός μέτοχος του συλλόγου (είχε αποκτήσει το 66% των μετοχών στις 23 Δεκεμβρίου 2011) είναι πιθανό να πουλήσει τους Μονεγάσκους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μάλιστα, σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Ριμπολόβλεφ, έχει δοθεί ήδη εντολή σε μία τράπεζα για να κάνει τη σχετική έρευνα για υποψηφίους αγοραστές, με τη διοίκηση της Μονακό από την πλευρά της να έχει αρνηθεί να σχολιάσει την είδηση.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ