LIGUE 1

Μονακό - Λιόν 2-1: Οι Μονεγάσκοι πλήγωσαν τους λιονέ με όπλο τις στημένες φάσεις

Μονακό - Λιόν 2-1: Οι Μονεγάσκοι πλήγωσαν τους λιονέ με όπλο τις στημένες φάσεις
@2022 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Μέσα από μία εκτέλεση κόρνερ και μία εκτέλεση φάουλ, η Μονακό κατάφερε να βρει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο μέρος και να φτάσει στην επικράτηση με 2-1 επί της Λιόν για την 7η αγωνιστική της Ligue 1.

Μετά από δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες επί της Νις (1-0) και του Ερυθρού Αστέρα (1-0) η Μονακό είδε να τριτώνει το... καλό το βράδυ της Κυριακής, με την ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν να υποτάσσει με 2-1 την Λιόν στο ματς με το οποίο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1.

"Όλα τα λεφτά" στο ματς ήταν το δεύτερο μέρος όπου σημειώθηκαν και τα τρία γκολ, με τους γηπεδούχους να βάζουν πάντως γερές βάσεις νίκης μέσα σε εννέα λεπτά. Στο 55' ο Ενρίκε εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Μπαντιασίλ με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον Λόπες για το 1-0 ενώ στο 63' ο Ενρίκε εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, για να πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο Μαριπάν και να γράψει το 2-0.

Οι λιονέ κατάφεραν με ωραίο γυριστό σουτ του Εκαμπί να μειώσουν σε 2-1 και να ξαναμπούν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος από το ματς στο "Λουί Ντε", ωστόσο τα τελευταία λεπτά δεν επεφύλασαν άλλες συγκινήσεις, με τους Μονεγάσκους να κλειδώνουν το τρίποντο και να ανεβαίνουν στην 7η θέση και στο -2 από την 5η Λιόν.

ΜΟΝΑΚΟ: Νούμπελ, Ντισασί, Μαριπάν (68' Σαρ), Μπαντιασίλ, Βάντερσον (72' Αγκιλάρ), Φοφανά, Καμαρά, Ενρίκε, Ντιατά (87' Μαρτίνς), Εμπολό (86' Μπεν Γεντέρ), Γκολόβιν (86' Γιάκομπς)

ΛΙΟΝ: Λόπες, Γκούστο, Μέντες (75' Τσέρκι), Λουκεμπά, Ταγλιαφίκο, Τολισό (83' Φεβρ), Λεπενάν (Ρέινε-Αντελαΐντε), Κακερέ (62' Ντεμπελέ), Τετέ, Λακαζέτ, Εκαμπί

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΑΚΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ