LIGUE 1

Μονακό - Κλερμόν 4-0: Ο Μπεν Γεντέρ μπήκε κι έκανε τη διαφορά

Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-2 στο Μονακό - Λιλ
Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-2 στο Μονακό - Λιλ © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Μονακό αντιμετώπιζε προβλήματα απέναντι στην Κλερμόν, μέχρι να μπει αλλαγή στο ημίχρονο ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ και με δύο γκολ να την οδηγήσει στο θρίαμβο 4-0 για την 21η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Μονακό δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κλερμόν μέχρι ο Φιλίπ Κλεμάν κάνει την κίνηση ματ και ρίξει στον αγώνα τον Γουισάμ Μπεν Γεντέρ. Το τελικό 4-0 για την 21η αγωνιστική της Ligue 1 σηματοδότησε την πρώτη νίκη του Βέλγου τεχνικού στους Μονεγάσκους και τους έβαλε για τα καλά στην κούρσα του Champions League.

Ο αγώνας στο 1ο ημίχρονο ήταν αμφίρροπος, με τον Σοφιάν Ντιόπ να κάνει τη διαφορά για τις δύο ομάδες. Στο τέλος του ημιχρόνου και σε μία φάση που ελέγχθηκε για οφσάιντ... χιλιοστών, ο Γάλλος επιθετικός βγήκε νικητής, κάνοντας το 1-0. Ο Μπεν Γεντέρ πέρασε στον αγώνα στην ανάπαυλα στη θέση του Ισμαΐλ Γιάκομπς και μέχρι το 62' είχε σημειώσει δύο γκολ. Από τα πόδια του άρχισε και το τυχερό γκολ του Κάιο Ενρίκε, ενώ αργότερα είχε ευκαιρία για χατ τρικ με εκτέλεση φάουλ. Εν τέλει έμεινε στα 12 γκολ σε 20 φετινούς αγώνες πρωταθλήματος, αλλά χάρισε τη νίκη στη Μονακό.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ