ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Δεν θα μείνω στον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Γκιγιέρμο Μολίνς, απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στο "τριφύλλι", ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να πάει σε ανταγωνιστή εντός Ελλάδας. Η αναφορά του στους οργανωμένους των "πρασίνων".

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, "Svenska Fans", παραχώρησε ο 29χρονος Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού (8 γκολ σε 25 συμμετοχές σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League), Γκιγιέρμο Μολίνς.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στο "τριφύλλι" και ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα, δεν θα ήταν πρόθυμος να αγωνιστεί σε αντίπαλο των "πρασίνων".

Περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο την εμπειρία του με τους οργανωμένους της ομάδας κι αναφέρθηκε στο "παράδοξο" με τις αφαιρέσεις βαθμών για οφειλές την τρέχουσα σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό: "Όχι, δεδομένα. Δεν θα μείνω".

Για το μέλλον του: "Δεν ανησυχώ. Θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα για μερικά χρόνια, αλλά δεν μου αρέσει η ιδέα να πάω σε ανταγωνιστικό κλαμπ. Οπότε, είναι αμφίβολο εάν θα είχα επιλογή. Θα δούμε τι θα έρθει".

Για την τρέχουσα σεζόν: "Έχω μια υπέροχη ζωή εδώ, αν και είναι η πιο παράξενη σεζόν που είχα στην καριέρα μου. Μας αφαίρεσαν βαθμούς, ενώ είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρώπη. Ήταν αληθινά κακό. Αλλά, μοιάζει παράξενο όταν βλέπεις τη βαθμολογία. Τη μια ημέρα είμαστε στην τρίτη θέση και ξαφνικά πέφτουμε στην όγδοη".

Για τους οπαδούς στη χώρα μας: "Οι οπαδοί στις άλλες ομάδες που έπαιξα όπως τη Μάλμε, την Άντερλεχτ και την Μπέτις φώναζαν δυνατά, αλλά εδώ η ατμόσφαιρα είναι υπερβολικά καυτή. Εάν νομίζουν ότι δεν παίζουμε καλά μερικά ματς, δεν μας χαρίζονται".

Για την επίσκεψη οργανωμένων στην προπόνηση της ομάδας στο παρελθόν: "Δεν είναι μικρόσωμοι, μπορώ να στο εγγυηθώ. Ο αρχηγός τους έχει τόσο μεγάλα χέρια, όπως το κεφάλι μου. Δεν ήταν τόσο επικίνδυνη (η επίσκεψη), προφανώς μας ωφέλησε γιατί στο επόμενο ματς νικήσαμε 2-0".

Για τη ζωή στην Ελλάδα: "Τα παιδιά μιλούν αγγλικά κι αρκετά ελληνικά. Είναι καλό που μαθαίνουν ελληνικά. Μαθαίνω κι εγώ μαζί τους, στις εργασίες που έχουν για το σχολείο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ