ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό"

Μολέντο: "Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΙΚ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παρουσία του με την πράσινη φανέλα και έδωσε σύνθημα νίκης και στη Σουηδία.

Μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση με την πράσινη φανέλα πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει αποδειχτεί η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού τον περασμένο Ιανουάριο και με τις εμφανίσεις του δικαιώνει όσους τον έφεραν.

Στο ματς με την ΑΙΚ πέρα από το γκολ ήταν εξαιρετικός και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με επίδεσμο στο κεφάλι δεν έχασε σε καμία φάση μονομαχία από τους αντιπάλους του.

Μιλώντας στον OTE TV μετά το ματς τόνισε: "Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά, είχε πολλές ευκαιρίες, μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Από εδώ και πέρα δουλεύουμε για τον επόμενο αγώνα".

Σε ερώτηση που του έγινε για την προσωπική του απόδοση είπε: " Είμαι χαρούμενος, έχω προσαρμοστεί. Εκανα μία πολύ καλή προετοιμασία με την ομάδα, βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Προσβλέπουμε στη νίκη στη Σουηδία και νομίζω ότι μπορούμε να την πάρουμε".

Τέλος για την ανάγκη πρόκρισης του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League δήλωσε: "Βεβαίως, όλοι οι παίκτες δουλεύουν καλά και νομίζω ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να περάσουμε στους ομίλους του Europa League".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ