ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μολδαβία - Σκωτία 0-2: Στα playoffs οι Σκωτσέζοι

Οι παίκτες της Σκωτίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μολδαβία για τους προκριματικούς ομίλους της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Σταντιονούλ Ζίμπρου", Κισινάου | Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Σκωτίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μολδαβία για τους προκριματικούς ομίλους της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Σταντιονούλ Ζίμπρου", Κισινάου | Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 © 2021 SERGEI GRITS/ASSOCIATED PRESS

Η Σκωτία έγινε η πρώτη ομάδα που γνωρίζει από τώρα ότι θα αγωνιστεί στα playoffs για να διεκδικήσει "εισιτήριο" στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, ύστερα από τη νίκη της στη Μολδαβία με 2-0.

Η Σκωτία εξασφάλισε τη 2η θέση του 6ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, με συνέπεια τον επόμενο Μάρτιο να αγωνιστεί στα playoffs για ένα "εισιτήριο" στο Κατάρ. Το 2-0 επί της Μολδαβίας στο Κισινάου διασφάλισε ότι δεν μπορεί να την προσπεράσει το Ισραήλ, ενώ ούτως ή άλλως κι εκείνη δεν μπορεί να πιάσει την πρωτοπόρο Δανία.

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ προηγήθηκε με τον Νέιθαν Πάτερσον στο 38' και στο 65' ο Τσε Άνταμς επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της με το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Οι Σκοτσέζοι θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ, όμως είχαν γκολ που δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ, γκολ που σώθηκε στη γραμμή και παραλίγο να το πληρώσουν στο τέλος. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Κρεγκ Γκόρντον έπιασε την προσπάθεια του Βαντίμ Ράτσα.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Η τελευταία αγωνιστική

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ